Resultaten laden ...

Corridor 24 a

125 m2 winkelruimte te huur in Valkenswaard

Kenmerken

Huurprijs € 31.500 /jaar
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Centrum

Locatie
De winkelruimte is gelegen aan de Corridor, direct nabij de Handwerkstraat en het overdekte WC Valkenstaete, hartje centrum van Valkenswaard. In deze straat zijn bekende formules gevestigd zoals Hunkemöller, Albert Heijn, ICI PARIS XL, Kruidvat, Nelson Schoenen, Open 32 en Specsavers.

De gemeente Valkenswaard heeft circa 35.000 inwoners. Het secundaire verzorgingsgebied is door de Kempische gemeenten en het Belgische achterland echter vele malen groter.

Object
De bij Kids Fashion in gebruik zijnde winkelruimte heeft een oppervlakte van circa 125 m² met een front van circa 8 meter.

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco, waarbij het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Het huidige opleveringsniveau wordt als instapklaar betiteld, daar de unit reeds is voorzien van een verwarmingsinstallatie, toilet-/pantry-opstelling en systeemplafond met inbouwverlichting.

Parkeren
De winkelruimte is gesitueerd nabij het Deken Mandersplein, één van de parkeergelegenheden binnen de gemeente Valkenswaard. Er zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen voorhanden.

Diversen
Aanvaarding in nader overleg, streefdatum 1 juni 2024.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan