Resultaten laden ...

Kerkstraat 35

354 m2 winkelruimte te huur in Tegelen

Kenmerken

Huurprijs € 2.000 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Tegelen-Centrum

In het kern winkelgebied van Tegelen ligt deze winkelruimte van ca. 354 m². De winkel is momenteel nog in gebruik als verzamelgebouw voor diverse beauty- en gezondheid gerelateerde bedrijven. De grootwinkelbedrijven zoals Blokker, Kruidvat en Hema liggen in de directe nabijheid. Parkeren kan gratis in de directe nabijheid.

Algemeen
In dit pand met een historische uitstraling is een winkelruimte van in totaal ca. 325 m² te huur met een totale frontbreedte van 10,43 meter! Aan de achterzijde is een parkeerplaats gelegen waar tevens de bevoorrading kan plaatsvinden. Het object is momenteel in gebruik als verzamelgebouw van diverse beauty- en gezondheid gerelateerde bedrijven.

Begane grond
Via de entree met dubbele deuren in de voorgevel is de L-vormige verkoopruimte bereikbaar. Deze ruimte is groot ca. 160 m². Linksachter ligt een ruim magazijn van ca. 65m² die toegang verschaft tot het binnenhof aan de achterzijde met aansluiting op de parkeerplaats. Daarnaast ligt achter de verkoopruimte nog een kantoor en opslagruimte.

Verdieping
Via een stijlvol ontworpen trappartij is de eerste verdieping bereikbaar met een ruime verkoopruimte van ca. 70 m². Daarnaast zijn op deze verdieping nog diverse kantoorruimtes etc. gelegen die indien wenselijk bij gehuurd kunnen worden.

Kelderruimte
De winkel beschikt over een kelderruimte van ca. 32 m² die dienst kan doen als extra opslagruimte.

Ligging
Aan de winkelstraat van Tegelen is deze winkel gelegen. Omliggende winkels zijn Blokker, Kruidvat, Intertoys, Hema, reisbureau, bakkerij, etc. Met name de grootwinkelbedrijven hebben een grote aantrekkingskracht op het winkelpubliek. Parkeergelegenheid is voldoende, en gratis, aanwezig in de directe nabijheid. Het station is op loopafstand gelegen.

Indeling:
Begane grond: winkel, magazijn, toilet, 2 kantoren en parkeerterrein.
Tussenverdieping: vide met verkoopruimte
Eerste verdieping: verkoopruimte, 4 kantoren, keuken en magazijn.
Tweede verdieping: Kantoorruimte.

Bestemmingsplan:
De bestemming ter plaatse is "centrumdoeleinden" conform het vigerende bestemmingsplan "Centrum Tegelen", o.a. toegestaan detailhandel, dienstverlening, kantoor, maatschappelijke doeleinden, cultuur en ontspanning.

Huurcondities
Huurprijs: € 2000,- per maand, te vermeerderen met BTW, exclusief energiekosten.
Huurtermijn: in overleg
Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen.
Bankgarantie: conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.
Indexering: jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Huurcontract: standaardmodel Roz-contract model (winkelruimte) met bijbehorende algemene bepalingen.
Voorbehoud: goedkeuring verhuurder.
Aanvaarding: direct.