Resultaten laden ...

Molensingel 1

426 m2 winkelruimte te huur in Maastricht

Kenmerken

Huurprijs € 70.000 /jaar
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Randwyck
Bedrijventerrein Randwyck-Zuid I

Representatief bedrijfspand met riante showroom en buitenterrein beschikbaar op een toplocatie aan de Molensingel 1 in Maastricht. Het pand is gelegen op bedrijventerrein 'Randwyck' en kenmerkt zich door de diversiteit aan lokaal en nationaal opererende autobedrijven.

Het bedrijventerrein kent een uitstekende bereikbaarheid vanwege de nabije ligging van de Rijksweg A2 waardoor de rest van Nederland, België en Duitsland snel te bereiken zijn. Ook per openbaar vervoer is de bereikbaarheid uitstekend, de bushalte bevindt zich op 50 meter afstand.

Metrages (BVO)

Showroomruimte: ca. 371m² BVO

Bedrijfsruimte/werkplaats: ca. 326 m² BVO

Entresolvloer: circa 100 m2 BVO

Kantoorruimte: ca. 100 m² BVO

Bestemming

Volgens het bestemmingsplan zijn bedrijven toegestaan met activiteiten tot en met categorie 3.1 van de staat van bedrijfsactiviteiten.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten ontleend worden.

Buitenterrein

Het pand beschikt over een volledig verhard en omheind buitenterrein van circa. 500 m2 aan de achterzijde van het pand. Aan de voorzijde is een gezamenlijk buitenterrein waar eveneens volop parkeergelegenheid aanwezig is.

Voorzieningen

Bedrijfsruimte:
- Betonvloer
- Brandpreventiemiddelen
- Gasheater
- Krachtstroom
- Lichtstraat
- Overheaddeur
- TL-verlichting

Showroom- kantoorruimte:
- Alarminstallatie en camerabeveiliging
- Aluminium kozijnen
- Glasvezel aanwezig
- Heater
- Internet- en telefonieaansluiting
- Pantry
- Toiletruimte
- Serverruimte
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Tegelvloer
- Toiletruimte
- Vrije hoogte: circa 3,96 meter

Huurcondities

Huurprijs: € 70.000,- per jaar exclusief BTW.

Servicekosten: Niet van toepassing, de huurder dient zelf de leveringscontracten af te sluiten.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 5 jaar

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Bovenstaande is onder finaal voorbehoud de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan