Resultaten laden ...

Noordstraat 6

549 m2 winkelruimte te koop in Terneuzen

Kenmerken

Prijs € 599.000 k.k.
Oppervlakte verkoopvloer 258 m2
Frontbreedte winkel 300 m
Aantal bouwlagen 3
Welstandsklasse C2
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Binnenstad

Op een goede locatie in het stadscentrum van Terneuzen worden twee ruime winkelpanden met bovenwoningen aangeboden met bijbehorend perceel grond van totaal 332 m2 oppervlakte. In de directe omgeving zijn vooral detailhandel, horeca en woningen gevestigd. De zuidelijke Kop van de Noordstraat zal de komende jaren een mooie impuls krijgen door de realisatie van een tweetal plannen, waarbij onder meer de gemeentelijke bibliotheek betrokken is. De verbinding met Schuttershof en de Kennedylaan wordt dan gerealiseerd. Hierdoor is de locatie onderdeel van het verbindingsgebied tussen de verschillende winkellocaties. Het pand is in goede staat, maar dient verder te worden afgebouwd voor het gebruik als winkel in combinatie met woning(en). Herontwikkeling van de locatie behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Bereikbaarheid en ligging
De locatie is goed bereikbaar vanaf de doorgaande wegen. In de directe omgeving zijn voldoende betaalde parkeervoorzieningen.

Bestemming/branches
Bestemming 'Centrum -1' o.a. bestemd voor dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen, cultuur, ontspanning en detailhandel met uitzondering van supermarkten.

Indeling
Winkel begane grond, totaal ca 258 m², verdeeld over 2 panden.
Winkel/magazijn souterrain: ca. 161 m² in huisnummer 8
Eerste verdieping beide panden samen: ca. 130 m²
Zolders: ca. 94 m²

Voorzieningen
- Warmtegordijn;
- Mechanische ventilatie;
- Alarminstallatie;
- Brandblusapparatuur.

Kadastrale informatie
Kadastraal bekend gemeente Terneuzen, sectie L, nummers 1398 en 1481.

Koopsom
De vraagprijs is € 599.000,- k.k.

Omzetbelasting
Over de koopsom is geen omzetbelasting verschuldigd.

Bankgarantie/waarborgsom
10% van de overeengekomen koopsom.

Oplevering
In overleg.

Opleveringsniveau
In huidige staat.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verkoop van "Noordstraat 6-8 te Terneuzen". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gege-vens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.