Resultaten laden ...

Statenplein 37

42 m2 winkelruimte te huur in Dordrecht

Kenmerken

Huurprijs € 2.000 /maand
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum

Winkelruimte beschikbaar in het kernwinkelgebied van Dordrecht. Een goed indeelbare winkelruimte van 42 m2 midden in het centrum van Dordrecht gelegen aan het Statenplein!
Bij de entree van Winkelcentrum Drievriendenhof zijn op de kop Douglas en Rituals gevestigd en verderop in de passage zijn de volgende retailers gevestigd: PRIMARK, New Yorker, Aktie Sport, Name it, Back Werk, Expresso, Chica en SCAMM!

Dordrecht (de oudste stad van Holland) kenmerkt zich als een van de eerste steden van Nederland met talloze monumenten, bezienswaardigheden, musea, eeuwenoude pakhuizen en de druk bezochte handelsstraten die herinneren aan het welvarende verleden van de stad. De combinatie van het oude historische stadscentrum, het kernwinkelgebied met talloze leuke straten en de haven maken van Dordrecht een bezienswaardigheid. Het centrum is zowel met de auto als ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeergelegenheid is er voldoende door de aanwezigheid van voldoende parkeergarages. Vanuit parkeergarage Drievriendenhof loop je zo het winkelcentrum in.

Indeling:
Winkelruimte ca. 42 m2.

Bestemming:
Detailhandel.

Oplevering:
In overleg.

Huurprijs per maand:
€ 2.000,- excl. btw

Servicekosten:
€ 37,50 per m2 per jaar excl. btw

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar.

Bereikbaarheid:
Zowel goed bereikbaar met de auto als het openbaar vervoer. Het Centraal Station is op loopafstand.

Parkeren:
Parkeergelegenheid in het centrum van Dordrecht is goed door de aanwezigheid van diverse parkeergarages.
Parkeergarage Drievriendenhof is gelegen nabij de winkelruimte.

Huurbetalingen:
Huur en BTW per maand vooruit door middel van overboeking of automatische incasso.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage, worden opgemaakt.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huur BTW.

Reclamevoering:
Uitsluitend in overleg met en na goedkeuring van eigenaar/verhuurder.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Interesse in deze winkel? Neem contact met ons op en we helpen u graag verder!