Resultaten laden ...

Vleesstraat 45

75 m2 winkelruimte te huur in Venlo

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Winkelruimte
Wijk / Buurt Winkelcentrum

Locatie
Het op absolute A1-stand gelegen winkelpand wordt momenteel volledig gerenoveerd. In de hoofdwinkelstraten Vleesstraat en Lomstraat zijn de meest bekende winkelformules vertegenwoordigd. Onderhavig winkelpand is gelegen tegenover HEMA en gesitueerd tussen Jeans Centre en Open 32. In de directe omgeving zijn hoofdzakelijk landelijke filiaalbedrijven gevestigd zoals Kruidvat, Vero Moda, ICI Paris, Rituals, T-Mobile, ETOS en Jack & Jones.

Object
De monumentale gevel is dusdanig karakteristiek dat het één van de bekendste winkelpanden betreft in het centrum van Venlo. Verhuurder laat het winkelpand momenteel grondig renoveren waarbij de vloeren, wanden, plafonds, elektra, sanitaire opstelling et cetera vernieuwd worden. De voor verhuur beschikbare winkelruimte bevindt zich op de begane grond (circa 75 m²), waarbij de eerste en tweede etage toegankelijk zijn via een vaste trap en aan te wenden zijn als magazijnruimte en/of personeelsverblijf, groot respectievelijk 70 m² en 45 m².

Opleveringsniveau
Verhuurd wordt het casco. Tot het gehuurde behoren derhalve de meterkast met nutsvoorzieningen, toilet- en pantry-opstelling.

Parkeren
Op loopafstand zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, onder andere in de diverse nabij gelegen parkeergarages.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan