Resultaten laden ...

Vleesstraat 49

283 m2 winkelruimte te koop in Venlo

Kenmerken

Prijs € 490.000 k.k.
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Winkelcentrum

Commerciële ruimte beschikbaar op een A1-locatie in het centrum van Venlo, tussen de ICI Paris XL en de Open 32, beschikbaar voor verkoop. In de directe omgeving zijn veel landelijke winkelketens gevestigd, zoals Hema, Jeans Centre, Vila, Hunkemöller, Rituals, KPN, Xenos, Jack & Jones en Kruidvat.

Venlo is een van de leukste winkelsteden in het zuiden van het land, met prachtige panden. Door de vele kleine straatjes wordt winkelen een beleving. De Vleesstraat is de absolute A1-locatie in het winkelgebied van Venlo.

De gemeente Venlo telt ongeveer 100.000 inwoners en binnen een straal van 50 km zijn er ongeveer 10 miljoen inwoners, inclusief het Duitse achterland. Wekelijks bezoeken ongeveer 250.000 mensen de stad Venlo.

Oppervlakte (BVO):

Begane grond: circa 83 m² BVO

1e verdieping: circa 75 m² BVO inclusief sanitaire voorzieningen

2e verdieping: circa 75 m² BVO

3e verdieping: circa 35 m² BVO

Zolderruimte: circa 15 m² BVO

====================

Indeling:

Het voormalige woon-winkelpand wordt momenteel op de begane grond volledig gebruikt als winkelruimte met paskamers. Via een vaste trapopgang is de eerste verdieping te bereiken, bestaande uit kantoorruimte, kantine met pantry, toiletruimte en opslagruimte.

De overige verdiepingen zijn in het verleden gebruikt als bovenwoning, maar zijn al een aantal jaren niet meer in gebruik. In samenspraak met de verhuurder is het renoveren van deze verdiepingen tot woonruimte mogelijk.

Opleveringsniveau:

Het pand wordt casco opgeleverd en is onder andere voorzien van:

• Airconditioning
• Glazen pui met dubbele beglazing
• Rolluiken
• Hetelucht gordijn
• Internet- en telefonieaansluitingen
• Tegelvloer
• Toiletruimte

Kadastrale gegevens:

Gemeente: Venlo
Sectie: I
Nummer: 5173
Kadastrale grootte: 102 m²

Koopcondities:

Koopsom: € 490.000,- k.k. excl. BTW

Zekerheidstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Aanvaarding: In overleg

Goedkeuring:
Het bovenstaande is onder voorbehoud van goedkeuring door de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, kan Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste of onvolledige informatie in deze publicatie. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan