Resultaten laden ...

Jan van Brabantweg 1

25 - 1.111 m2 zorg te huur in Sassenheim

Kenmerken

Huurprijs € 125 m²/jaar
Functie Zorg
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend

Het betreft een multifunctioneel complex, bestaande uit in totaal 99 woningen, ca. 5.200 m² maatschappelijke zorg- en kantoorruimte en parkeergelegenheid.

Complex SassemBourg is ontworpen om een ontmoetingsplek voor jong en oud te creëren, waar mensen langer zelfstandig kunnen wonen en waarbij interactie met de buitenwereld behouden blijft. Een compleet servicecentrum waar iedereen uit Sassenheim en wijde omgeving terecht kan voor zorg op maat. In een prettige ambiance bieden verschillende ondernemers gevarieerde zorg.

Op de begane grond en de eerste verdieping is het brede aanbod gevestigd van diverse voorzieningen en maatschappelijke bedrijfsruimten, met onder andere een grand café en diverse (zorg-) ondernemers, zowel profit- als non-profit. Daarnaast beschikt het object over een uitstekend Energielabel A.

Locatie
Wanneer u SassemBourg via het levendige buitenplein verlaat, staat u midden in het vernieuwde dorpscentrum van Sassenheim met een divers winkelaanbod, cafés en restaurants.

Bereikbaarheid
Gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Leiden, Den Haag, Schiphol, Haarlem en Amsterdam. Goed bereikbaar per trein en bus.

Oppervlak
Onderstaande units zijn beschikbaar voor verhuur:

Unit - Beschikbaarheid - Oppervlakte VVO - Huurprijs
Unit 00.03: Per direct - 80,2 m² - € 135,- per m² per jaar
Unit 00.06: Per direct - 126,3 m² - € 125,- per m² per jaar
Unit 00.10B: Per direct - 203 m² - € 155,- per m² per jaar
Unit 00.13: Per direct - 451,9 m² - € 135,- per m² per jaar
Unit 00.21: Per direct - 24,8 m² - € 350,- per maand
Unit 01.06: Per direct - 153,8 m² - € 995,- per maand
Unit 01.07: Per direct - 43,2 m² - € 350,- per maand
Unit 01.13: Per direct - 27,6 m² - € 295,- per maand

Wijze van oplevering
In casco staat, alsmede turn-key (voorzien van wand-, vloer- en plafondafwerking).

Bestemming/gebruik
Het gehuurde zal door of vanwege huurder uitsluitend worden bestemd om te worden gebruikt door: Een zorg gerelateerde en/of maatschappelijke functie, echter zijn de functies van huisarts en apotheek uitgesloten.

Huurvoorwaarden

Voorschot servicekosten
€ 45,- per m² per jaar.

Huurtermijn
5 jaar + 5 verlengingsjaren.

Huurprijsbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, conform het prijsindexcijfer Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek te Voorburg/Heerlen.

Zekerheidstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of waarborgsom storten ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur.

Huurcontract
Model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal er geen btw-compensatie plaatsvinden.

Aanvaarding
In overleg.

Customer Due Diligence. Voorafgaand aan het ondertekenen van een huurovereenkomst doet verhuurder onderzoek naar de huurder. Er dient een positieve uitkomst uit het Customer Due Diligence (CDD) te komen.

Energielabel
Het pand beschikt over Energielabel A.

Parkeervoorzieningen
SassemBourg beschikt over een eigen ondergrondse stallingsgarage met in totaal 110 stallingsplaatsen. De ingang van de stallingsgarage is gelegen aan de Jan van Brabantweg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan