Resultaten laden ...

Atoomweg 1

20 - 1.000 m2 bedrijfsruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs € 360 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Lageweide
Bedrijventerrein Lage Weide

Op zoek naar veilige en betaalbare magazijnruimte in Utrecht? Zoek niet verder dan City Hub! Ons white label magazijn biedt diverse mogelijkheden voor zakelijke opslag van uw bedrijfsvoorraad.

Bij City Hub geloven we in het efficiënter en effectiever maken van stedelijk vervoer en magazijnbeheer. Daarom bieden wij een slim magazijn aan de rand van de stad, waar u goederen kunt laten overnachten en wij deze dagelijks in kleine porties bij uw klanten afleveren. Bovendien geeft onze goede software u real-time inzicht in waar uw goederen zich bevinden.

Of u nu pallets wilt opslaan in het warehouse of een eigen afgesloten magazijnruimte zoekt, er is veel mogelijk. We hebben zelfs koel- en vriesruimte. Kortom wij kunnen een oplossing op maat bieden die aan uw behoeften voldoet.

We bieden ook voorraadbeheer, nemen de leveringen namens u aan, stellen uw orders samen en bevoorraden uw winkel op aanvraag. En als u een webshop heeft, kunnen wij bestellingen direct verwerken en verzenden naar uw klanten, terwijl wij u op de hoogte houden van uw voorraadniveaus.

Onze opslagruimtes zijn 24/7 beveiligd, dus u kunt er zeker van zijn dat uw bezittingen veilig en goed zijn. Huur is zowel korte als lange termijn mogelijk, waardoor het gemakkelijk voor u is om goederen op te slaan die u niet regelmatig nodig heeft, zoals retourgoederen of oude/nieuwe inventaris.

Onze locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Units vanaf 20m2

M2 prijs vanaf €19,- per m2 p maand

Unit prijzen vanaf €360,- per maand

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan