Resultaten laden ...

Buitenvaart 0 ong

18 - 21 m2 bedrijfsruimte te huur in Hoogeveen

Kenmerken

Huurprijs € 134 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industriegebied Buitenvaart
Bedrijventerrein BUITENVAART I

Nog enkele units te koop / Te Huur / Oplevering Februari 2024

Garagebox / bedrijfshal
FlexGarage Hoogeveen bouwt 38 units van 18m² - 21m², alle types zijn voorzien van sectionaaldeur met extra hoge doorrijhoogte van 2.08m.

Bent u op zoek naar een uitbreiding van uw vastgoedportfolio? Overweeg dan zeker onze Type S units, waarvan nog enkele beschikbaar zijn voor aankoop tegen een aantrekkelijke prijs van €22.990,-. Deze units bieden niet alleen een onderhoudsarme oplossing, maar ook een interessante maandelijks rendement, waardoor ze een solide investering vormen in uw vastgoedportefeuille.

Wat maakt onze units zo aantrekkelijk? Ten eerste is het onderhoud tot een minimum beperkt, zodat u zich kunt concentreren op de groei van uw vastgoedportefeuille zonder u zorgen te maken over frequente reparaties. Daarnaast zijn onze parken voorzien van vele faciliteiten, waaronder ruime parkeerplaatsen, sanitaire voorzieningen, en elke unit is uitgerust met een afzonderlijk alarmsysteem en dynamische terreinverlichting.

Specifiek voor investeerders bieden we de mogelijkheid om de verhuur van deze units aan FlexGarage toe te vertrouwen. Ons professionele team kan niet alleen het beheer op zich nemen, maar ook zorgen voor een efficiënte verhuur van de units.

De bouw van deze units bevindt zich momenteel in de afrondende fase, maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging.
Wij kijken ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten en u uitgebreid te informeren over de voordelen van onze Type S units en hoe FlexGarage u kan ondersteunen in het beheer en de verhuur ervan. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor verdere vragen of om een afspraak te maken.

Locatie en bereikbaarheid:
FlexGarage is een garagepark op het bedrijventerrein Buitenvaart in Hoogeveen. Het terrein ligt aan de zuidkant van Hoogeveen, gelegen aan de A37 / E233. Mede dankzij de ligging is bedrijventerrein Buitenvaart een van de visitekaartjes van Hoogeveen.
Het heeft intussen een internationale positie verworven als vestigingslocatie voor hoogwaardige bedrijven in het Noorden. Vanaf de op- en afrit Hoogeveen-Oost (A37) ligt de toegang tot het bedrijventerrein op 150 meter afstand. Vanaf het NS-station is het tien minuten met de bus.

Garageboxen van 18m² - 21m²
De units zijn voorzien van een breed scala aan faciliteiten en beschikken ieder over een eigen postadres. Het terrein is zelf voorzien van toilet, wasbak, wateraansluiting en goederenlift naar de eerste verdieping. De veiligheid op het terrein is van een zeer hoog niveau. Het terrein is omringt door hekwerk en de ingang is voorzien van een automatische schuifpoort. Het gehele complex is voorzien van camerabewaking. Ideaal voor ZZP'ers, stallingsruimte of opslagruimte!

Formaat / koopprijs / huurprijs: excl. btw

BTW aankoopbedrag garageboxen is terug te vorderen bij de belastingdienst ook voor particulieren vraag naar de voorwaarde, aankoopbedrag is vrij op naam.

Type S / 18m² / (Op eerste verdieping via goederenlift of trap bereikbaar)
LxBxH 6x3x2,5 € 23.990,00 v.o.n. / huur € 134,00 p/m
1 jaar huurgarantie bij aankoop van 5 of meer garageboxen
(Nog een aantal beschikbaar voor koop en huur )

Type L / 21m² (Op eigen kavel van 21m²)
LxBxH 7x3x2,5 € 25.990,00 v.o.n. / huur € 152,00 p/m
(Verkocht, nog enkele beschikbaar voor huur)

Type L / 21m² / (Op eigen kavel van 36 m² met loopdeur die uitkomt op eigen omheind buitenterrein)
LxBxH 7x3x2,5 € 34.990,00 v.o.n. / huur 204,00 p/m
(Verkocht, nog enkele beschikbaar voor huur)

Type L / 21m² / (Op eigen kavel van 96 m² met omheind buitenterrein en inrijpoort)
LxBxH 7x3x2,5 € 44.990,00 v.o.n. / huur 262,00 p/m
(Verkocht en verhuurd. )

Unit(s) als belegging:
De units van FlexGarage Hoogeveen zijn zeer geschikt als beleggingsobject. Een unit kan een rendement van 7 % opleveren. U bent volledig eigenaar, de kosten voor onderhoud en verzekering worden gedeeld in een VvE.

- Bruto aanvangsrendement van 7% mogelijk
- Aantrekkelijke koopsommen
- Waardevast bezit met een waarschijnlijkheid van waardestijging in de toekomst
- Hoogwaardige kwaliteit en onderhoudsarm
- Vrij verhandelbaar
- Onderhoud geregeld door VvE
- Goed verhuurbaar door stijgende vraag en grote doelgroep

De units zijn van alle gemakken voorzien:
- Stroom en verlichting
- 24/7 toegang
- Brand- en inbraakbeveiliging via app
- Eigen brievenbus
- Sectionale overheaddeur
- Vier stroompunten/ 380V op aanvraag

Parkfaciliteiten:
- Afgesloten terrein met camerabewaking
- Ruime parkeerplaatsen
- Sanitaire voorziening met wateraansluiting
- Verlicht buitenterrein
- Parkbeheerder aangestuurd door de VvE

Goedkeuring

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================