Resultaten laden ...

Bedrijfsruimte Hoogeveen

Iedere ondernemer heeft zijn eigen wensen voor de koop of huur van kantoorruimte, winkelruimte of andere bedrijfsruimte in Hoogeveen. Een werkplek met uitzicht, een winkelpand in dat gezellige straatje of een bedrijfspand met uitstraling. Op Bedrijfspand.com vind je het actuele aanbod in Hoogeveen en omgeving. Ook voor het zelf verkopen of verhuren van bedrijfsruimte in Hoogeveen bieden wij een goede oplossing.

Aanbod bedrijfsruimte in Hoogeveen

De Weide 20, Hoogeveen
Winkelruimte te huur, 90m2

Huurprijs: € 125,- p/m2/j

Elbe 12, Hoogeveen
Kantoorruimte te huur, 160m2

€ 1.350 per maand

De Weide 14, Hoogeveen
Horecapand te huur, 90m2

Huurprijs: € 1.200,- per maand excl. BTW/GWE/VvE

De Weide 14, Hoogeveen
Horecapand te huur, 90m2

Huurprijs: n.o.t.k. per maand excl. BTW.

Tamboerpassage 48, Hoogeveen
Winkelruimte te koop, 176m2

Verkoopprijs: op aanvraag

 Zoekfilters

Bedrijventerreinen in Hoogeveen

Bedrijventerrein Buitenvaart I
Bedrijventerrein Noord A2
Bedrijventerrein Noord B


Bedrijfsruimte aanbod in Hoogeveen

De gemeente Hoogeveen heeft momenteel 50.000 inwoners, 2000 bedrijven en 20.000 arbeidsplaatsen. Hoogeveen is de derde stad in de provincie Drenthe en lid van de Stedenkring Zwolle - Cloppenburg.

Een aantal gerenommeerde bedrijven heeft een vestiging in Hoogeveen, waaronder Fokker Special Products, Philips, Ruma Rubber, Kip Caravans, Christian Salvesen, KAPPA TWINCORR en Impress. Twee landelijk opererende verzekeraars hebben hun hoofdvestiging in Hoogeveen: Unigarant Verzekeringen en TVM Transport Verzekeringen. Kantoorruimte vindt u op Kantorenpark Schutlanden en lege kavels op Bedrijventerrein Buitenvaart. Bestaande bedrijfspanden vindt u o.a. op de Wieken

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe bedrijfsruimte te huur of te koop in Hoogeveen? Plaats een zoekopdracht op Bedrijfspand.com. Ook voor winkelruimte.