Resultaten laden ...

DE POT Opslag & Logistiek
|
Databankweg 18

1 - 800 m2 bedrijfsruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Huurprijs prijs op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt De Hoef-Oost
Bedrijventerrein De Hoef

Algemeen:

Te huur: Opslagmogelijkheden op maat.

Voor alle bedrijven en particulieren die (tijdelijk) opslagruimte nodig hebben, biedt DePot een oplossing.

In Amersfoort bij DePot wordt een breed scala aan opslagmogelijkheden gecombineerd. In het DePot kunt u terecht voor uw stads- en projectlogistiek, kunstopslag, archiefbeheer en andersoortige opslag, zodat u alle ruimte heeft om te ondernemen. DePot slaat deze goederen op in zeecontainers, op pallets, rolcontainers of als bulk op vrije vierkante meters.

DePot beschikt over de modernste technieken om de goederen vakkundig te beschermen. De oplslagruimtes zijn beveiligd tegen diefstal en brand. De temparatuur en luchtvotigheid worden automatisch gereguleerd.

Ook handig: de handling wordt volledig voor u verzorgd en via het klantportal van DePot ziet u altijd welke goederen in opslag staan.

Huurprijs:

V.a. € 78,- per palletplaats per jaar excl. BTW

Bereikbaarheid:

Het object is gelegen op het representatieve bedrijventerrein "De Hoef". Het bedrijventerrein bevindt zich in het westelijke kwadrant van het verkeersknooppunt “Hoevelaken”, en is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Met de auto is de locatie vanaf de rijkswegen A1 en A28 eenvoudig via doorgaande wegen binnen enkele minuten te bereiken. Aan de rand van het bedrijventerrein is het NS-station “Schothorst” gesitueerd zodat tevens sprake is van goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Bij het station stoppen diverse bussen die een regelmatige dienstregeling onderhouden naar alle delen van de stad.

De voordelen van DePot:

- Centrale ligging in Nederland

- Veilige en beschermde opgeslag van uw goederen

- Indien nodig verzorging volledige handling

- Volledig beheer via digitaal klantenportaal

- Verzorging van afvoer/verwijdering goederen

- Scherpe prijzen!