Resultaten laden ...

Energiebaan 4 a

24 m2 bedrijfsruimte te koop in Oude-Tonge

Kenmerken

Prijs € 50.400 v.o.n.
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen
Bedrijventerrein Bedrijvenpark Oostflakkee

Algemeen:
Welkom bij het nieuwste aanbod in opslagoplossingen in het charmante Oude-Tonge! We zijn verheugd om u onze gloednieuwe opslagboxen te presenteren, momenteel in ontwikkeling en klaar om aan uw behoeften te voldoen, of u nu een bedrijfseigenaar bent die extra ruimte nodig heeft of een particulier die op zoek is naar een veilige en handige opslagoptie.

Onze opslagboxen variëren in grootte en indeling, waardoor we flexibiliteit bieden om aan verschillende behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een kleine ruimte voor het opbergen van seizoensgebonden items of een grotere ruimte voor het opslaan van bedrijfsvoorraad of gereedschap, we hebben de perfecte oplossing voor u.

Elke opslagbox wordt gebouwd met hoogwaardige materialen en voorzieningen om ervoor te zorgen dat uw bezittingen veilig en goed beschermd blijven. Met beveiligingsfuncties zoals
24/7 camerabewaking en toegangscontrolesystemen kunt u met een gerust hart uw eigendommen opslaan, wetende dat ze in goede handen zijn.

Gelegen aan de rand van Oude-Tonge, bieden onze opslagboxen gemakkelijke toegang tot nabijgelegen provinciale en rijkswegen, waardoor het eenvoudig is om uw spullen te bereiken
en te beheren wanneer dat nodig is.

Diverse garageboxen op het bedrijventerrein Oostflakkee aan de Energiebaan 4A te Oude-Tonge. Het betreft hier een gloednieuw Multibox-complex met garageboxen van verschillende afmetingen.
Het boxencomplex is strategisch verdeeld over drie bouwlagen, met garage-/opslagboxen op de begane grond en een camperstalling die verdeeld is over de begane grond eerste en tweede verdieping.
Binnen dit moderne complex worden naast de bedrijfsruimte ook diverse boxen te koop en te huur aangeboden.

Enkele voordelen van het huren van een garagebox op het Multibox-complex in Oude-Tonge zijn:
- Overheaddeur (handbedienbaar);
- Mogelijkheid tot loopdeur in overheaddeur (meerprijs);
- Eigen elektra aansluiting;
- Elektrische aansluiting 3x 25 ampère standaard verlichting;
- Vrije hoogte box circa 4,00 m;
- Vloerbelasting 500 kg/m²;
- Aansluiting watervoorziening;
- Camera beveiliging d.m.v. full HD camera systeem;
- Toegang via een pascontrole installatie;
- Terreinverlichting, gemeenschappelijk;
- Beveiligde toegang 24/7.

Multibox Garageparken & Stallingen:
Multibox is een bekend en gewaardeerd concept in de Drechtsteden maar heeft ook in andere plaatsen zijn opwachting gemaakt zoals in Papendrecht, Rotterdam, Gorinchem en hier in Oude Tonge. De vraag naar bedrijfsunits en garageboxen blijft groeien. Niet alleen voor particulieren die extra opbergruimte nodig hebben, maar ook voor lokale ondernemers die hun eigen bedrijfs- of opslagruimte optimaal willen benutten. De oppervlakte van de boxen op dit complex variëren van circa 24 m² tot 74 m².
Op zoek naar een veilige bedrijfs- of opslagruimte? Bij ons bent u op het juiste adres.

En voor uw gemak en veiligheid:
24 uur per dag, 7 dagen in de week toegankelijk - persoonlijke unieke toegangspas - Elektrisch bedienbaar hek – Camerabewaking.

Afmetingen en koopprijzen beschikbare units:
Box circa 24 m² € 50.400,--
Box circa 32 m² € 67.200,-- / € 69.900,--
Box circa 36 m² € 75.600,--
Box circa 38 m² € 79.800,--
Box circa 48 m² € 104.900,--
Box circa 50 m² € 104.900,--
Box circa 72 m² € 148.500,--
Box circa 74 m² € 149.500,--
Genoemde bedragen zijn v.o.n. en exclusief BTW.

Bestemming:
Bedrijfsdoeleinden.

Bouwjaar:
De bouw is reeds gestart.

Aanvaarding:
In overleg.

Locatie:
Deze zeer gunstig gelegen locatie op de route van en naar het zonnige Zeeland. Op het hoogwaardige bedrijventerrein Bedrijvenpark Oostflakkee. Zeer nabij de N59.

Het bedrijventerrein Oostflakkee bevindt zich aan de rand van het pittoreske stadje Oude Tonge, gelegen op het gelijknamige eiland in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Oude Tonge, bekend om zijn historische charme en idyllische omgeving, biedt een rustige omgeving voor commerciële activiteiten zoals deze ontwikkeling van een camperstalling en opslagboxencomplex.

Het terrein ligt strategisch nabij enkele belangrijke wegen. De dichtstbijzijnde provinciale weg is de N59, die Oude Tonge verbindt met de omliggende dorpen en steden zoals Middelharnis, Dirksland en Ooltgensplaat. Deze weg maakt het gemakkelijk voor zowel lokale als externe klanten om het bedrijventerrein te bereiken.

Op iets grotere afstand liggen de rijkswegen. De dichtstbijzijnde rijksweg is de A29, die Oude Tonge verbindt met grotere steden zoals Rotterdam in het noorden en Bergen op Zoom in het zuiden. Deze snelweg biedt directe toegang tot het nationale snelwegennetwerk, waardoor het complex goed bereikbaar is voor zowel leveranciers als klanten vanuit verschillende richtingen.

De ligging van het bedrijventerrein Oostflakkee in Oude Tonge combineert dus de rustige, landelijke sfeer van het eiland met uitstekende verbindingen naar zowel lokale als nationale wegen, waardoor het een ideale locatie is voor het ontwikkelen van een camperstalling en opslagboxencomplex.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan