Resultaten laden ...

Hornweg 64

7.000 - 8.250 m2 bedrijfsruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Bedrijfsruimte
Wijk / Buurt Westelijk Havengebied
Bedrijventerrein Westhaven West (Gemengd)

HORNWEG 64 AMSTERDAM
Dit warehouse, gelegen in het havengebied van Amsterdam, is recent opgeleverd en is per direct beschikbaar voor verhuur. Het gebouw bestaat in totaal uit circa 13.744 m². Voor de verhuur is circa 8.250 m² beschikbaar.

Het warehouse beschikt over 8 loading docks voor trailers, 13 docks voor bakwagens en 2 deuren op maaiveldniveau voor busjes. Het gebouw wordt verhuurd in de vorm van onderhuur. (Onder)verhuurder is voor de komende jaren op zoek naar een (onder)huurder waarbij er veel mogelijkheden zijn qua flexibiliteit. Wij komen dan ook graag met u in gesprek om de mogelijkheden toe te lichten.

Met het centrum van Amsterdam op slechts 15 minuten rijden met de auto, géén eis voor havengebonden activiteiten vanuit het Havenbedrijf en het grote aantal loading docks voor zowel trailers, bakwagens als busjes is dit gebouw ideaal voor onder andere haven gerelateerde-, crossdock- en last-mile activiteiten.

LOCATIE
Het object is gelegen aan de Hornweg op bedrijventerrein ‘Westpoort’. Dit bedrijventerrein is gelegen aan de noordwestzijde van de haven van Amsterdam en in de nabijheid van Schiphol. Het gebouw ligt direct aan de A5 en nabij de A10 en de N200. Vanaf deze locatie is niet alleen het stadscentrum van Amsterdam goed bereikbaar maar is het ook een centrale plek in Nederland met oog op nationale distributie.

BEREIKBAARHEID
Per auto
Het gebouw is goed bereikbaar met de auto vanaf de A5, afslag 3 Amsterdam-Westpoort. Daarnaast is het goed aan te rijden vanaf de A10 of binnendoor via de N200.

Openbaar vervoer
Met het openbaar vervoer is het gebouw het best bereikbaar via de buslijn 382 vanaf Station Amsterdam Sloterdijk.

BESCHIKBAAR VLOEROPPERVLAKTE
Warehouse circa 7.000 m²
Mezzanine circa 450 m²
Kantoorruimte circa 800 m²
Totaal circa 8.250 m²

PARKEREN / BUITENTERREIN
Het object is voorzien van een ruim buitenterrein met 41 parkeerplaatsen voor auto’s, 37 parkeerplaatsen voor busjes en 8 parkeerplaatsen voor trucks. Rondom het gebouw is er voldoende ruimte om te manoeuvreren.

OPLEVERINGSNIVEAU
Bedrijfsruimte:
• Vrije hoogte van ca. 12,20 meter
• Maximale vloerbelasting van ca. 5.000 kg/m²
• 8 loading docks voor trailers
• 13 loading docks voor bakwagens
• 2 deuren op maaiveld niveau

Kantoorruimte
• Systeemplafond met ingebouwde LED verlichting
• Pantry
• Toiletgroepen
• Vloerbedekking
• Kantine

HUURPRIJS
Op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

HUURTERMIJN
(Onder)verhuurder is voor de komende jaren op zoek naar een (onder)huurder waarbij er veel mogelijkheden zijn qua flexibiliteit. ??

HUURINGANGSDATUM
Per direct.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.