Resultaten laden ...

Romeinenstraat 22

46 - 64 m2 bedrijfsruimte te huur in Beugen

Kenmerken

Huurprijs € 500 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Beugen
Bedrijventerrein STERCKWIJCK

Te huur gebruiksklare bedrijfsunits op een zichtlocatie in bedrijvencentrum Sterckwijck in Beugen/Boxmeer.

Het bedrijventerrein heeft een prima ontsluiting via de nabij gelegen A-73 en A-77. Het centrum van Boxmeer ligt op 5 minuten en de gemeenten Cuijk, Nijmegen en Venray zijn bereikbaar in 10 tot 20 minuten. In Boxmeer is een NS-station.

Op de mooiste locatie op bedrijventerrein Sterckwijck staat Bedrijvencentrum Sterckwijck, een nog bijna nieuw bedrijfsverzamelgebouw bestaande uit meerdere units. Regelmatig zijn in dit complex 2 verschillende soorten instapklare bedrijfsunits te huur.

Unit A is groot circa 64 m2 begane grond.
Deze unit is helemaal gebruiksklaar, dat wil zeggen inclusief verlichting en wateraansluiting, overheaddeur (4m1 breed en 4m1 hoog) met loopdeur (overheaddeur elektrisch bedienbaar), etc. De unit heeft eigen parkeerplaatsen ter beschikking.
De huurprijs van deze unit is € 500,00 per maand te vermeerderen met BTW.

Unit B is groot circa 100 m2 verdeeld over 2 bouwlagen van circa 64 m2 begane grond en 46 m2 entresol/kantoor/werkruimte op de 1e etage. De begane grond heeft onder de entresol een vrije hoogte van 3 mtr. Op de verdieping, met luxe pantry, kunt u kantoor houden. Deze unit is helemaal gebruiksklaar, dat wil zeggen inclusief verlichting en wateraansluiting, mogelijk pantry en toiletruimte op de 1e verdieping, overheaddeur (4m1 breed en 4m1 hoog) met loopdeur (overheaddeur elektrisch bedienbaar), etc. De unit heeft eigen parkeerplaatsen ter beschikking.
De huurprijs van deze unit is € 650,00 per maand te vermeerderen met BTW.

Overige voorwaarden en condities huur nader overeen te komen.

Verhuur vindt op basis van een ROZ-model huurcontract, het laatste model bedrijfsruimte met algemene en bijzondere bepalingen.

Huurder dient minimaal een waarborgsom van 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en BTW als zekerheid te stellen.