Resultaten laden ...

Van Heemstraweg 123 B

440 m2 bedrijfsruimte te huur in Druten

Kenmerken

Huurprijs € 3.000 /maand
Functie Bedrijfsruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Druten

Te huur :

Representatieve kantoorruimte met Magazijn en Kantine

Vanaf 1/5/2022 beschikbaar gelijkvloerse magazijnruimte turnkey met
stellingen en paktafel. Hoogte 4.2m. Draagkracht vloer 1000.
Magazijn ongeveer 300m2 met alle voorzieningen
Een automatische nachtsluis voor afhalen leveringen of aanleveren buiten werktijden van ongeveer 30m2.
Kantine/Keuken ongeveer 40m2.
Totaal 4 wc's en inbouwkasten.
Kantoor in industriële stijl van ongeveer 60m2.
Hier ook keuken en koffiehoek en wc's beschikbaar.
Aparte ingang kantoor en magazijn maar ook allemaal geschakeld met deuren.

Gelegen aan doorgaande Heemstraweg/Noordzuid met directe toegang tot snelweg via de rotonde.
Ideaal voor webshops met magazijn of andere bedrijven.

Huurprijs €3000,- per maand excl. service kosten

De Westerpoort

In de blikvanger van Druten “ Westerpoort”, met een fantastisch uitzicht naar het groene hart van Maas en Waal, is een uniek concept Westerpoort Experience, sterk in verbinden gerealiseerd.  Dit concept biedt starters en gevestigde ondernemers de kans om zich te verbinden en succesvol te ondernemen.  
Met de realisatie van dit concept is dit opvallende, stadse,  gebouw  gerestyled  tot een gebouw dat hiermee de uitstraling heeft gekregen zoals dat eigenlijk bij de bouw bedoeld is geweest. Een professionele zakelijke uitstraling, Inspirerend en innovatief. Nergens in de regio is een vergelijk met  “Westerpoort” te vinden. De locatie zal zeker inspirerend werken op iedereen die in dit gebouw mag werken.

De ligging is uniek op de grens tussen de gemeenten Druten en West Maas en Waal. De bereikbaar door aansluiting op zowel de A15, A73 en A50 is optimaal. Naast het gebouw is een bushalte gesitueerd waar vandaan bussen rijden met bestemmingen Nijmegen, Den Bosch en Tiel en vv. Al deze drie bestemmingen hebben ook nog eens op de eindbestemming een treinstation waarmee de bereikbaarheid van “Westerpoort” totaal is.

Westerpoort Experience sterk in verbinden

Binnen het concept van Westerpoort Experience zijn 23 ‘lichte’ facilitaire kantoor/internet/health-based ruimten van 15m2 tot 400m2 gerealiseerd . Daarnaast zijn er presentatie- c.q. trainingsruimten van 45-90m2, vergaderruimte, wachtruimte gecreëerd in een open structuur. De ruimten zijn uitermate geschikt voor starters én voor al gevestigde ondernemingen. Zij omvatten een pakket aan voorzieningen, zoals internet, centrale kopieer- en printmogelijkheden, gebruik van vergaderen presentatieruimten, een lunchruimte, een fitnessruimte en een ontvangstbalie. De bijzondere presentatie c.q. trainingsruimte met alle voorzieningen voor workshops, events, trainingen en (product) presentaties maken het concept totaal en volledig. “Westerpoort” heeft een eigen parkeerplaats, eigen professioneel beheer en promotie geschiedt gezamenlijk.