Resultaten laden ...

Claude Debussylaan 7

15 - 550 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Buitenveldert-West

Aan de Claude Debussylaan op de Amsterdamse Zuidas is dit mooie gebouw gelegen. Het gebouw is voorzien van mooie moderne kantoorruimtes en volledig ingericht. Tevens heeft u de beschikking over meerdere vergaderfaciliteiten welke volledig zijn ingericht en van alle gemakken zijn voorzien. De diverse kantoorruimtes beschikken over een zeer snelle internetverbinding en zijn voorzien van alle IT-infrastructuur. In het gebouw zijn diverse zitjes voor een ontspannen overleg en is er een ruime bar aanwezig waar naast een drankje ook koffie gedronken kan worden.

LOCATIE
De Amsterdamse Zuidas is van alle gemakken voorzien. Er bevinden zich in dit gebied op loopafstand diverse eet- en drinkgelegenheden (Loetje Zuidas, Oliver’s, Dickys, Ox en Bucks, De Blauwe Engel).

Per auto
Door de ligging van het gebouw midden op de Zuidas is, met eigen vervoer, de ringweg A10 en zijn de A2, A1 en A4 zeer goed bereikbaar. Ook Schiphol Airport is binnen 15 minuten te bereiken.

Per openbaar vervoer:
De Zuidas is uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer. Het gebouw is letterlijk naast de ingang naar station Amsterdam Zuid WTC gelegen. Vanaf hier vertrekken de treinen in de richting van o.a. Schiphol, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Daarnaast vertrekken hier de metrolijnen 50, 51 en 52, diverse bussen en tram 5 en 6.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal voor de verhuur is ca. 550 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over verschillende verdiepingen in units vanaf ca. 15 m².

PARKEREN
Er zijn diverse (betaalde) parkeervoorzieningen in de buurt.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

OPLEVERNIVEAU EN VOORZIENINGEN
De hoogwaardige turn-key kantoorruimte zal onder andere worden opgeleverd inclusief:
- Huidige kantoorindeling.
- Gemeubileerde kantoorunits.
- Wifi.
- Gezamenlijke pantry.
- Bar en koffie corner.
- Topkoeling.
- Verlichtingsarmaturen.
- Bemande receptie.
- Vergaderfaciliteiten.
- Beveiliging.
- Kapper en stomerijservice.

DIENSTEN
- ICT ondersteuning.
- Telefoonservice.
- Post en vestigingsadres.
- 24/7 toegankelijk.
- Dagelijkse schoonmaak.

HUURTERMIJN
In overleg. Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van een serviceovereenkomst.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

DUURZAAMHEID
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.