Resultaten laden ...

Eemweg 1

28 m2 kantoorruimte te huur in Den Bosch

Kenmerken

Huurprijs € 385 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Aawijk-Zuid
Bouwjaar 1969

Eemstaete is een sfeervol en kleinschalig kantoorcomplex met 24 kantoorruimten, gelegen dichtbij het centrum van Den Bosch en dichtbij een afslag van de A2. Kantoorruimten zijn er vanaf netto 12 m2 tot 50 m2. Op de begane grond bevindt zich een ontvangstruimte en is koffie/thee/water beschikbaar waar klanten kunnen wachten of waar geluncht kan worden. De huidige huurders zijn divers. Van bedrijven die actief zijn in de gezondheidszorg (psychologen, orthopedagogen, medisch pedicures, diëtiste) tot aan online marketing bedrijven of bedrijven in de financiële dienstverlening

Metrages BVO

Actuele beschikbaarheid:

- Geheel gemeubileerd kantoor: BVO circa. 28 m²
- Kantoor De kleine waal: BVO circa. 23 m²

Parkeren

Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein direct voor en achter het pand. Tevens een openbaar parkeerterrein aan de overkant.

Ligging en bereikbaarheid

Eemstaete ligt dichtbij een op/af rit van de A2 (afslag 21 de Brand/Veghel) en dichtbij het centrum van Den Bosch. De bushalte is om de hoek en station Den Bosch Oost ligt op 2 km afstand. Tevens is er een winkelcentrum op loopafstand evenals de Oosterplas, geschikt voor de lunchwandeling.

Bestemming (bestemmingsplan)

Kantoor (gebouw)

Opleveringsniveau

Gestoffeerd: blauwe vloerbedekking, stukwerkwanden of wanden met glasvezelbehang, systeemplafond met ledverlichting, aluminium kozijnen en in elke ruimte kan minimaal 1 raam open, airco en warmte unit. Wifi, camerabeveiliging, eigen bel/intercom.

Op de begane grond en 1e verdieping beide toiletgroepen. Op bg een keuken en ontvangstruimte en 1e verdieping een pantry

Het is mogelijk om meubilair te huren.

Huurcondities

- Kantoor gemeubileerd: € 385,= per maand excl. BTW en excl. servicekosten.
- Kantoor De kleine waal: € 320,= per maand excl. BTW en excl. servicekosten.

Huurtermijn: Huurprijzen zijn gebaseerd op een jaarcontract met 2 maanden opzegtermijn. Een half jaar contract is mogelijk, huurprijs ligt dan hoger.

Servicekosten gemeubileerd kantoor: € 90,- per maand excl. BTW
Servicekosten De kleine waal: € 75,- per maand excl. BTW

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 2 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van 1 maand huur (geen BTW).

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie jaarlijks per 1 januari.

BTW: Ja, is van toepassing.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan