Resultaten laden ...

Emmalaan 7

9 - 140 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 600 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Willemspark

Op een van de mooiste locaties van Amsterdam, aan het Vondelpark bevindt zich dit unieke concept welke zich bevindt in een historische stadvilla uit 1911. Op deze locatie is het mogelijk om tegen flexibele voorwaarden je eigen kantoor te huren. Voor het opdoen van inspiratie loop je tijdens de lunch direct het Vondelpark of de historische Vondelparkbuurt in.

In de historische stadsvilla heeft de eigenaar overal aan gedacht. Het bijzondere en unieke interieurdesign maken werken in dit kantoor iedere dag weer een speciale aangelegenheid.
Ieder kantoor heeft zijn eigen unieke thema en design. Het meubilair is ergonomisch ontworpen en handgemaakt van de mooiste materialen. In alles ondersteunen de kantoorruimtes en beheerders je om zorgeloos en geïnspireerd te focussen op je werkzaamheden.

Met een gedeelde pantry en tuin bevindt het sociale hart van de stadsvilla zich op de begane grond. Het sociale hart heeft hier onder andere als doel het verbinden van de diverse organisaties en het stimuleren van samenwerking en kennisdeling onderling. De tuin is voorzien van meubilair en glasvezelinternet. Met de zomer voor de deur is dit de perfecte plek om nog even door te werken. Of geniet gewoon heerlijk even van zon én de prachtige omgeving.

Faciliteiten
- Onbeperkt koffie- en thee
- Ingerichte tuin met wifi punten
- Uniek, handgemaakt meubilair
- Eigen postbussen
- Meeting rooms op de begane grond
- Gedeelde pantry per verdieping
- Eigen fietsenstalling
- 24/7 toegang
- Wekelijkse schoonmaak van de kantoren

Locatie
Een unieke locatie recht tegenover het Vondelpark. In de directe omgeving vind je vele faciliteiten als lunchcafés, koffietentjes en restaurants.

Parkeren:
Op de Emmalaan is altijd parkeergelegenheid (betaald). Indien beschikbaar kunnen er op aanvraag parkeerplekken op eigen terrein gehuurd worden.

Bereikbaarheid per auto:
De bereikbaarheid met de auto is uitstekend via de Ringweg A10, afslag Oud Zuid. Luchthaven Schiphol is binnen enkele minuten bereikbaar.

Bereikbaarheid per OV:
Op korte afstand van het kantoor bevinden zich tram- en bushaltes. Deze verbinden het kantoor o.a. met Schiphol, Amsterdam, Amstelveen en omstreken, alsmede met het verderop gelegen NS-station Amsterdam Zuid.

Wil je meer informatie over de huurmogleijkheden? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.