Resultaten laden ...

Europalaan 40

200 - 20 m2 kantoorruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs € 950 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijvengebied Kanaleneiland

Kantoorruimte huren Europalaan 40, Utrecht
Op zoek naar een geschikte kantoorruimte in het gebied Utrecht Kanaleneiland, maar heb je deze nog niet gevonden? Wellicht dat dit bedrijfsverzamelgebouw aan de Europalaan 40 aan sluit. Het gebouw onder de naam “Avenue” wordt momenteel gerenoveerd waarbij vernieuwende faciliteiten worden toegevoegd. De kantoren zijn 24/7 geopend. En met Ethiopische Moyee koffie & thee en supersnel glasvezel internet verloopt uw dagelijkse (of nachtelijke) routine zo soepel mogelijk.

Bemande receptie, vergaderruimtes
Het gebouw beschikt over uitstekende faciliteiten. Zo is de entree van het gebouw voorzien van een bemande receptieservice, waar je klanten worden ontvangen en de post voor je wordt verwerkt. Ook is deze ruimte “het sociale hart” van het gebouw voorzien van een espressobar en zijn er verschillende lounges gecreëerd.

Beschikbaarheid
De kantoren zijn gelegen op de begane grond en de eerste verdieping van het gebouw. De ruimtes hebben een oppervlakte van 20 m2 tot en met 200 m2. Het is mogelijk om meerdere naast elkaar gelegen kantoren af te nemen.

Parkeren
Parkeergarage aanwezig waar wij beschikken over 40 eigen plekken

Opleveringsniveau
De kantoren worden Turn key en full service aangeboden, de genoemde prijzen zijn inclusief:

- 24/7 toegang tot het kantoor
- Receptie met lunch mogelijkheden.
- Koffie en thee
- Gebruik van de vergaderruimtes
- Verwarming, water, verlichting en elektriciteit
- Zakelijke tarieven, servicekosten, bouwkosten en opstalverzekering
- Toegewijde onderhouds- en schoonmaakteams
- Toegewijde en veilige IT, met supersnelle glasvezel internetverbinding op bedrijfsniveau
- Meubilair (elektrisch zit/sta)

Bereikbaarheid
Eigen vervoer:
Gebouw Avenue is uitstekend bereikbaar met de auto. Via directe aansluitingen op de A12 (afrit 17 van de ring zuid Utrecht). Vanaf de ring zuid zijn de A2 en A27 naar Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag, Amersfoort en Den Bosch snel te bereiken.

Openbaar vervoer:
Naast een uitstekende bereikbaarheid met de auto is Gebouw Avenue tevens uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal is de reistijd per bus/sneltram tot aan de halte voor het gebouw circa 6 minuten, waarna het kantoorgebouw lopend in 2 minuten te bereiken is. De sneltram stopt voor de deur en 4 buslijnen hebben er een halte.

Wil je meer weten over de mogelijkheden op deze locatie, of wil je de mogelijkheden komen bekijken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.