Resultaten laden ...

Europalaan 500

25 - 600 m2 kantoorruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijvengebied Kanaleneiland

Kantoorruimte te huur Europalaan 500

Ben je op zoek naar een inspirerende werkomgeving in Utrecht? Huur dan kantoorruimte aan de Europalaan 500 in Utrecht. op deze locatie is het namelijk mogelijk om tegen flexinbele voorwaarden een kantoorruimte te huren. Wil jij ondernemen in een omgeving met leuke, like-minded en ambitieuze buren waarmee je kunt sparren en tussen de bedrijven klankborden in de hal beneden gezellig kunt tafeltennissen? Kom dan zeker eens langs voor een bezichtiging. P.s. het internet is hier bizar snel.

Faciliteiten Europalaan 500
Indien je een kantoorruimte huurt op de Europalaan 500, kan je naast het gebruik van je kantoor ook gebruikmaken val alle services en faciliteiten die dit gebouw te bieden heeft. In het kantoorgebouw zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar. Deze ruimtes zijn uiterst geschikt voor het geven van presentaties of vergaderingen. Ook mogen de huurders gebruik maken van inspirerende lounges. Wil je lunchen op kantoor? In het sociale hart van het gebouw is een lounge café waar dagelijks gebruik gemaakt kan worden van een gezonde, verse lunch. Daarnaast is rondom het gebouw voldoende parkeergelegenheid.

Huurprijzen Europalaan 500
Binnen het kantoorgebouw huur je een kantoorruimte waarbij de volgende services zijn inbegrepen: snel internet door middel van glasvezelverbinding en het kantoor 24/7 toegankelijk is. Ook worden er op deze locatie met regelmaat (netwerk)events georganiseerd. Tevens, wordt huurders de optie geboden om tegen een vergoeding gebruik te maken van wekelijkse schoonmaakdiensten. Op deze locatie zijn kantoorruimtes te huur vanaf 2 tot 3 personen, voor een maandelijks bedrag van € 415,-. Ben je op zoek naar grotere kantoorruimtes? Dat kan. Er zijn ook kantoorruimtes beschikbaar voor 6, 10 of 20 personen. Daarnaast is ook mogelijk om groter ruimtes te huren. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag het aan een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid
Het kantoorgebouw is gelegen op het bruisend bedrijvenpark Kanaleneiland in Utrecht. De bereikbaarheid van het gebouw is uitstekend. Het gebouw ligt namelijk op 100 meter afstand van tramhalte Kanaleneiland Zuid. Vanaf dit punt vertrekken twee tramlijnen in de richting van treinstation Utrecht Centraal en IJsselstein. Kom je met de auto naar kantoor? De op- en afrit van de A12 is binnen vier minuten rijden bereikbaar. Vanaf deze oprit, rij je snel de de A2 en de A27 op.