Resultaten laden ...

Industrielaan 15 C.

246 m2 kantoorruimte te huur in Scherpenzeel

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Perceeloppervlakte 1450 m²
Functie Kantoorruimte
Bedrijventerrein Bedrijventerreinen

In Scherpenzeel op representatieve en groene locatie aan de rand van Bedrijventerrein het Zwarte Land is te huur gekomen: DUURZAME KANTOORRUIMTE met een eigen identiteit en ruime parkeer mogelijkheden. De bereikbaarheid is uitstekend direct nabij de N 224 en op korte afstand gelegen van aansluitingen op A-1 - A 12 -A28 en A 30.

Dit betreft een modern en duurzaam kantoor. Gevels bestaande uit geïsoleerde beton en sandwich panelen. De kozijnen zijn van aluminium voorzien van triple beglazing, elektrische bedienbare zonwering en het pand heeft een geïsoleerd groendak met sedum afwerking. De betonnen (geïsoleerde) vloeren zijn voorzien van vloerverwarming. Het pand is keurig afgewerkt en o.a. voorzien van alarminstallatie met camera’s, diverse toiletten, kantine met keukenblok, epoxy grindvloeren, systeemplafonds, inbouwarmaturen, verplaatsbare wanden, etc. Bouwjaar 2014.

Totaal verhuurbaar kantooroppervlak ca. 246 m2 BVO

Begane grond

Hal/ entree, toiletgroep (27 m2) met royale trapopgang naar de verdieping.
Op de eerste verdieping: representatieve moderne lichte kantoorruimtes met kantine (ca. 246 m2) met fraai uitzicht.

Bijzonderheden

Duurzaamheid: Het pand wordt verwarmt en gekoeld d.m.v. aardwarmte installatie met boilervat. Naast de sedum afwerklaag zijn er PV panelen aanwezig. Luchtbehandeling d.m.v. hybride ventilatiesysteem met warmteterugwinning en CO2- controle per ruimte. Gebouwbeheersysteem met lichtafhankelijke regelingen en klimaat controle. Geen gas-aansluiting. Zonneboiler. EPC<0,4. Flexibel installatieconcept. Grijs- regenwater opvang- spoelsysteem. Energielabel A.

Borgsom of bankgarantie van toepassing.

Uitgangspunt is BTW belaste huur.

Geïnteresseerd? Bel of mail ons voor een bezichtiging.