Resultaten laden ...

De Hank 6

331 m2 kantoorruimte te huur in Leusden

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Tabaksteeg

Nabij de winkels en openbaar vervoer in het mooie hart van de jonge wijk Tabaksteeg, bevindt zich dit multifunctionele object (bouwjaar 2009). Met deuren en ramen aan zowel de kant van de Hank als aan de kant van het Willem Alexanderhof is de ruimte heerlijk licht en toegankelijk. De diverse ruimtes zijn goed af te sluiten, maar ook makkelijk te schakelen indien gewenst. De ruimte heeft om deze flexibele indeling te completeren, een aantal pantries en 3 (invalide-)toiletten. Kortom, een object waar je vele kanten mee op kan.
Directe buren zijn Apotheek De Tabaksteeg, Fisiotherapie Leusden, Huisartsenpraktijk e.d. Daarom is het object uitermate geschikt voor de gezondheidszorgsector.

Locatie
De locatie bevindt zich in de wijk Tabaksteeg. Een unieke wijk met een landelijke, dorpse sfeer. Dat is de Tabaksteeg aan de rand van Leusden. Het dorp Leusden, met ruim 30.000 inwoners, ligt onder de rook van Amersfoort. Veel bedrijven hebben Leusden al ontdekt en het aantal bedrijven dat zich in Leusden vestigt neemt nog steeds toe. De Tabaksteeg, is de eeuwenoude naam voor deze nieuwe wijk aan de zuidelijke rand van Leusden.
Op deze locatie, waar vroeger tabak werd geteeld, ontstond een prachtige plek met zo'n 900 woningen en bijbehorende voorzieningen . Het Centrum, met de wijkvoorzieningen, is in het voorjaar van april 2012 opgeleverd.

Bereikbaarheid
100 m tot de bus (Maximaplein);
2 km tot de A28;
1 km tot centrum Leusden;
5 km tot Station Amersfoort;
6 km tot de A1.

Vloeroppervlak
Te huur is ca. 331 m². Eventueel is deelverhuur mogelijk.

Energielabel
A

Huurprijs
De huurprijs bedraagt vanaf € 150,-- /m2, exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. gas, water en elektra.

Oplevering
Uitgangspunt is casco oplevering, inclusief pantries en toiletten.

Parkeren
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de omgeving op de openbare weg.

BTW
Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Indexering
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betalingen
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per maand vooruit.

Huurtermijn
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

Opzegtermijn
12 maanden voor expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

Aanvaarding
In overleg.