Resultaten laden ...

Jadelaan 14

20 - 1.400 m2 kantoorruimte te huur in Hoofddorp

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De President
Bedrijventerrein Graan Voor Visch-Zuid

Kantoorruimte huren Jadelaan 14-20 Hoofddorp

Op zoek naar een betaalbare kantoorruimte in Hoofddorp, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Jadelaan 14-20 in Hoofddorp. Het gebouw heeft een totale vloeroppervlakte van 4.220 m2 welke is verdeeld over drie bouwlagen. Het gebouw is recentelijk hoogwaardig gerenoveerd waarbij de alle installaties zijn vervangen en de algemene ruimtes zijn gemoderniseerd. In het gebouw is het mogelijk tegen flexibele voorwaarden een kantoorruimte te huren vanaf 40m2. Meer weten over de mogelijkheden of wil je vrijblijvend een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij helpen je graag verder.

Alle faciliteiten onder een dak.

Binnen het gebouw zijn diverse faciliteiten beschikbaar waar je als huurder gebruik van kan maken. Zo beschikt het gebouw over een riante entree met receptieservice, een overdekte fietsenstalling en zijn diverse lounges aanwezig waar je in informele setting kan vergaderen. Toch liever willen vergaderen achter gesloten deuren? Dat kan. Het gebouw beschikt over meerdere meetingsrooms die per dagdeel gehuurd kunnen worden. Kom je met de auto richting kantoor? Naast het gebouw is een ruim omsloten parkeerterrein gelegen waar huurders en klanten de auto kunnen parkeren.

Kantoorruimtes en mogelijkheden

Binnen het kantoorgebouw is het mogelijk om kantoorruimtes te huren in verschillende afmetingen. Of je nu op zoek bent naar een kleine kantoorruimte voor twee personen of naar een eigen kantoorverdieping voor 100 personen. De ruimtes worden opgeleverd in de casco staat, echter behoord een oplevering in de turnkey staat, voorzien van meubilair tot de mogelijkheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.

Locatie en bereikbaarheid
Het object is gelegen op bedrijventerrein Graan voor Visch aan de Ringweg van Hoofddorp. Het bedrijventerrein kent gebruikers uit veel gebruiksgroepen zoals onder meer logistiek, autobedrijven en groothandel, maar bijvoorbeeld ook kantoren, scholen en een aantal woonfuncties. Dit alles maakt het gebied een dynamische en gewilde vestigingslocatie. De bereikbaarheid van het gebouw is ook erg goed te noemen. Zo ligt de bushalte aan de Hoofdweg op circa 5 minuten lopen. Vanaf dit punt is station Hoofddorp gemakkelijk bereikbaar. Met de auto zijn de snelwegen A4, A44 en A5 gemakkelijk en snel bereikbaar.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Jadelaan 14 in Hoofddorp?
Plan bij ons gratis en geheel vrijblijvend een bezichtiging in of vraag ons naar de mogelijkheden in dit business center.