Resultaten laden ...

Johan de Wittlaan 7

7 - 400 m2 kantoorruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Zorgvliet

Kantoorruimte huren Johan de Wittlaan 7 (Den Haag Zorgvliet)

Op zoek naar een kantoorruimte waarbij alle services zijn inbegrepen, maar heb je deze nog niet gevonden? Neem dan een kijkje in dit kantoorgebouw aan de Johan de Wittlaan 7 in Den Haag. Voor de verhuur zijn diverse kantoorruimtes beschikbaar welke te huur zijn tegen flexibele voorwaarden. Naast de hoogwaardige faciliteiten binnen het gebouw is ook de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Wil je meer weten over dit kantoor of wil je vrijblijvend een bezichtiging in plannen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Faciliteiten
Dit kantoorgebouw aan de Johan de Wittlaan7 beschikt over hoogwaardige faciliteiten waar je als huurder gebruik van kan maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bemande receptieservice en het gratis gebruik van de vergaderfaciliteiten. Kom je met de auto richting het kantoor? Onder het gebouw bevindt zich een ruime parkeergarage waar voldoende parkeerplekken zijn gelegen. De verdieping zelf is uitgerust met een ruime pantry waar je zelf de lunch kunt bereiden. Daarnaast beschikt de verdieping over voldoende print en scanfaciliteiten.

Huurprijzen Johan de Wittlaan 7
Binnen dit business center is het mogelijk om tegen flexibele voorwaarden een co-werkplek te huren. Toch liever een eigen kantoorruimte willen huren? Dat kan. Binnen het gebouw zijn ruimtes te huur vanaf 1 tot 50 werkplekken. Wil je meer weten over de mogelijkheden? neem dan contact met ons op.

Locatie en bereikbaarheid
Als je het belangrijk vindt dat jouw kantoor in een dynamische locatie is gelegen, dan sluit dit kantoor goed op jouw wensen aan. In de directe omgeving van het gebouw vind je namelijk het Museon, World Forum Convention Center en het The Hague Marriott. De bereikbaarheid van het gebouw is uitstekend te noemen. Met het eigen vervoer is het rijkswegenverkeersnet ondermeer bereikbaar via de Johan de Wittlaan, Prof. B.M. Teldersweg, Raamweg en de Zuid-Hollandlaan; de A4 en N44/A44 richting Amsterdam, de A12 richting Utrecht en de A13 richting Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer is het gebouw gemakkelijk te bereiken. Zo zijn de twee belangrijkste NS-stations (Den Haag Centraal Station en Den Haag Hollands Spoor) beiden binnen 10 minuten bereikbaar.

Huur jij binnenkort ook een kantoorruimte aan de Johan de Wittlaan 7 in Den Haag?
Plan bij ons gratis en geheel vrijblijvend een bezichtiging in of vraag ons naar de mogelijkheden in dit business center.