Resultaten laden ...

Louis Couperusplein 2

15 - 200 m2 kantoorruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Huurprijs € 800 /maand
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Voorhout

Kantoorruimte te huur Louis Couperusplein 2, Den Haag
Op zoek naar een moderne kantoorruimte in Den Haag? Igluu biedt bedrijven met haar Work-, Office- en MeetingSpace concept verschillende huurmogelijkheden in een dynamische werkomgeving: van een enkele werkplek tot aan een of meerdere luxe kantoorunits, kleine spreekkamers en grote eventruimtes. Met het full-service pakket word je als professional volledig ontzorgd. Benieuwd of deze locatie bij jouw organisatie past? Plan dan geheel vrijblijvend een bezichtiging in.

Faciliteiten Louis Couperusplein 2
Igluu Den Haag is gevestigd op de bovenste drie verdiepingen van het markante gebouw genaamd “Couperus Offices" op de rand van het centrum van Den Haag. Het kantoor ligt op de hoek van de Mauritskade en het Louis Couperusplein, met alle voorzieningen binnen handbereik. Het Centraal Station bevindt zich op 15m loop, 10m fiets of 2 tramhaltes afstand, wat de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend maakt.
Waar vroeger in dit gebouw het hoofdkantoor van de Billiton groep gevestigd was, is het nu de thuisbasis van veel verschillende bedrijven werkzaam in diverse branches. Door de open en inspirerende indeling van de ruimtes met gemeenschappelijke lounges wordt de toevallig ontmoeting gefaciliteerd. Bij Igluu leg je eenvoudig contacten en komt het vaak tot uitwisseling van netwerk, kennis en kunde.

Locatie en bereikbaarheid
Het karakteristieke pand is gevestigd in de wijk Voorhout in Den Haag. De historische omgeving kenmerkt zich door hoogwaardige kantoorgebruikers zoals accountants, advocaten, verschillende internationale organisaties en diverse ambassades. Hotels en een aantal musea bevinden zich in de directe omgeving. Het Noordeinde, de Frederikstraat en de Denneweg bevinden zich op loopafstand, met een grote diversiteit aan horecagelegenheden, exclusieve winkels en galeries. De bereikbaarheid van het object is uitstekend. De op- en afritten van rijkswegen A4, A44, A12 en A13 bevinden zich in de directe omgeving. Ook is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer erg goed. Het spoorwegstation Den Haag Centraal is op korte afstand gelegen, welke via tram en bus in korte tijd te bereiken is.