Resultaten laden ...

Koos Postemalaan 8

677 - 2.110 m2 kantoorruimte te huur in Hilversum

Kenmerken

Huurprijs € 180 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Mediapark
Bedrijventerrein Media Park

Objectinformatie
Het representatieve kantoorgebouw 'Gateway A', gelegen aan de Koos Postemalaan 8 is gesitueerd op kantorenpark ‘Hilversum Mediapark’. De Gateways zijn de meest recent ontwikkelde gebouwen op het Media Park. De vier kantoortorens (Gateways A, B, C & D) zijn onderling met elkaar verbonden en beschikken over eigen parkeerfaciliteiten, één entree per gebouw en buitenterrassen.

De kantoortorens bevinden zich op het meer zakelijke deel van het Media Park, tussen de grote media-producenten RTL en ITV.

Het totale gebouw omvat circa 3.905 m² kantoorruimte.

Locatie
Dit Mediapark is hèt mediahart van Nederland. Maar liefst 6.000 mediaprofessionals, specialisten, creatieven, presentatoren, technici, liefhebbers en visionairs werken op het park aan alles wat we dagelijks in de media zien en horen.

Op het Media Park ben je onderdeel van een dynamische media community. Een grote verscheidenheid aan bedrijven en mensen zorgen voor een eco-systeem waar alle benodigde kennis, inspiratie en netwerkpartners te vinden zijn. Een omgeving waar een ieder kan excelleren en zich verder kan ontwikkelen en als organisatie kan doorgroeien.

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer
Het Media Park is per trein uitstekend bereikbaar, o.a. via station Hilversum Media Park, waar vier treinen per uur aankomen en vertrekken in beide richtingen. De bus ('mediashuttle') rijdt frequent tussen NS-station Hilversum en het Media Park.

Eigen vervoer
Het gebouw heeft een uitstekende bereikbaarheid met eigen vervoer. Het Media Park wordt omsloten door de A1 en A27 en ligt slechts op 30 km afstand van Schiphol en Amsterdam.

Beschikbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 2.110 m² v.v.o beschikbaar, verdeeld als volgt:

2e verdieping: 677 m²
3e verdieping: 683 m²
4e verdieping: 750 m²

Parkeren
Het gebouw beschikt over een overdekt en onoverdekt parkeerterrein met een parkeernorm van 1:61 m². Additionele parkeerplaatsen zijn indien noodzakelijk beschikbaar.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 180,00 per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen:
€ 1.500,- per parkeerplaats per jaar (overdekt)
€ 1.000,- per parkeerplaats per jaar (onoverdekt)

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 45,00 per m² per jaar
€ 65,00 per m² per jaar (incl. schoonmaak).

Bedragen te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Het kantoorgebouw wordt turnkey opgeleverd.