Resultaten laden ...

Poortweg 6-8

427 - 6.920 m2 kantoorruimte te huur in Delft

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Delftse Poort-West

Objectinformatie
Het representatieve kantorenpark Whitepark is het voorbeeld hoe bestaande gebouwen duurzaam herontwikkeld kunnen worden. Het resultaat is kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte in een inspirerende groene campusachtige setting. Whitepark bestaat uit twee kantoorgebouwen, die door een groenboulevard fysiek met elkaar verbonden zijn.

Voor de verhuur zijn de gebouwen aan de Poortweg 6 en 8 beschikbaar. Het heeft een totaal vloeroppervlak van circa 17.000 m² v.v.o. kantoorruimte. Deelverhuur is mogelijk per verdieping (ca. 750 m²).

Locatie
Whitepark ligt ter hoogte van Ikea aan de Delftzijde van de afslag A13. De locatie is een absolute zichtlocatie met een zeer goede bereikbaarheid. Whitepark ligt in het hart van de Randstad op loopafstand van de hoogstedelijke voorzieningen van Delft. In de directe omgeving bevinden zich mede om deze reden diverse gerenommeerde huurders zoals Prime Vision, Ikea, Delft Instruments, Allseas, BPD, TSA, Fox-IT en Samsung Electronics.

Bereikbaarheid
De locatie heeft zowel een uitstekende lokale, regionale als internationale bereikbaarheid. De ligging aan de afslag A13, op loopafstand van het NS-station Delft en de ligging nabij The Hague, Rotterdam Airport (9 km) en Schiphol (46 km) maken Whitepark tot een perfect bereikbare vestigingslocatie. Via de op- en afrit 9 van de A13 is er directe aansluiting op het snelwegennetwerk richting Den Haag (9 km), Rotterdam (14 km) en Amsterdam (67 km). Ook de verbinding met het openbaar vervoer is goed. Whitepark ligt op 10 minuten loopafstand van station Delft. Daarnaast zijn er directe busverbindingen (lijn 62, 69, 81, 121 en 129) tussen het kantorencomplex en het station.

Beschikbare vloeroppervlakte
De totale vloeroppervlakte van de gebouwen bedraagt circa 17.000 m² v.v.o. kantoorruimte. Voor de verhuur is totaal circa 6.920,3 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, verdeeld als volgt:

Poortweg 6:
1e verdieping: ca. 427 m²
2e verdieping: ca. 320 m²
3e verdieping: ca. 757 m²
4e verdieping: ca. 747 m²
5e verdieping: ca. 747 m²
6e verdieping: ca. 747 m²
Totaal: _______3.746,3 m² v.v.o. kantoorruimte

Poortweg 8:
1e verdieping: ca. 1.048 m²
2e verdieping: ca. 1.063m²
3e verdieping: ca. 1.063m²
Totaal: _______3.174 m² v.v.o. kantoorruimte

Parkeren
Op het parkeerterrein gelegen naast het gebouw zijn 50 parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 140,00 per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen:
€ 850,00 per parkeerplaats per jaar

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 40,00 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW, op basis van jaarlijkse nacalculatie.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt in huidige staat aangeboden. Dat wil zeggen inclusief:
- Mechanische ventilatie;
- Topkoeling;
- Systeemplafond met inbouwarmaturen;
- Automatische raamblindering op de zonzijde;
- Huidige inbouwpakket (zie indelingstekeningen);
- Huidige vloerbekleding;
- Kabelgoten, inclusief databekabeling;
- Overname inventaris bespreekbaar.

Faciliteiten
In het gehuurde is een volwaardig bedrijfsrestaurant aanwezig. Tevens is in het gebouw The Office Operators (TOO) aanwezig. Hier kunnen tegen vaste tarieven extra werkplekken en vergaderruimten worden gehuurd.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden. Een kortere looptijd is bespreekbaar.

Huuringangsdatum
Per direct.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen, zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.