Resultaten laden ...

Prins Bernhardplein 200

15 - 750 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs Prijs op aanvraag
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Frankendael

Aan het Prins Berhardplein is het Amstel Gebouw gelegen. Het statige gebouw is van alle gemakken voorzien. Zo heeft het gebouw een grote entree die voorzien is van een receptie. Tevens zijn er een bar, koffiebar en een uitgebreid restaurant aanwezig. In het gebouw kunt u gebruik maken van verschillende vergaderfaciliteiten die zijn voorzien van snel internet, goede IT infrastructuur en beeldschermen. Tevens zijn de verschillende kantoren van hoge kwaliteit en zijn deze volledig ingericht. In de nabijheid zijn er diverse horecagelegenheden te vinden maar ook een sportschool, hotels en park Frankendael.

LOCATIE
De locatie van dit kantoorgebouw is uniek. Het is gelegen tegenover de ingang naar het Amstel station. Ook zijn er in de omgeving verschillende horecagelegenheden te vinden (denk o.a. aan Dauphine, Weesper, Gapp en café Vrijdag).

Per auto:
Door de ligging van het gebouw, vlakbij S112 (Gooiseweg), is de ringweg A10 het met eigen vervoer erg goed bereikbaar. Ze A1, A2, A4 en A9 zijn tevens snel te bereiken zo ook Luchthaven Schiphol binnen 15 minuten.

Per openbaar vervoer:
Het gebouw is gelegen tegenover Station Amsterdam Amstel. Vanaf dit station vertrekken treinen in diverse richtingen. Ook vertrekken vanaf hier diverse metro, tram en buslijnen.

VLOEROPPERVLAKTE
Totaal voor de verhuur is ca. 750 m² kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over verschillende verdiepingen in units vanaf ca. 15 m².

PARKEREN
Er zijn diverse (betaalde) parkeervoorzieningen onder het gebouw en in de buurt.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

OPLEVERNIVEAU EN VOORZIENINGEN
De hoogwaardige turn-key kantoorruimte zal onder andere worden opgeleverd inclusief:
- Huidige kantoorindeling.
- Gemeubileerde kantoorunits.
- Wifi-internet.
- Gezamenlijke pantry.
- Bar, koffiecorner en restaurant.
- Top koeling.
- Verlichtingsarmaturen.
- Bemande receptie.
- Vergaderfaciliteiten.
- Beveiliging.

DIENSTEN
- ICT ondersteuning.
- Telefoonservice.
- Post en vestigingsadres.
- 24/7 toegankelijk.
- Dagelijkse schoonmaak.

HUURTERMIJN
In overleg. Flexibele huurtermijnen zijn mogelijk.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst op basis van een serviceovereenkomst.

DUURZAAMHEID
Het gebouw beschikt over een energielabel A.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.