Resultaten laden ...

Rogstraat 2

14 - 986 m2 kantoorruimte te huur in Katwijk

Kenmerken

Huurprijs € 6.965 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Witte Hek

In ons prachtige gebouw aan de Rogstraat 2 in Katwijk met uitzicht op de haven hebben wij nog slechts 986 m2. gestoffeerde kantoorruimte beschikbaar op de 1e en 2e etage, die wij aan 1 partij willen verhuren. Het overige deel van het gebouw is verhuurd aan startups en kleine bedrijven die gebruik maken van ons 2L FlexOffices-concept. Dit gebouw is uniek en ook het enige gebouw in Katwijk met een roltrap.

Als huurder kunt u uiteraard gebruik maken van onze services zoals invullen van een eigen ontvangstbalie-functie specifiek voor uw bedrijf, digitaal bezoekersregistratiesysteem, toegangscontrolesysteem middels onze App, lunchen in het restaurant op de 3e etage, presenteren in onze zalen met beamers, extra vergaderruimte boeken indien dat op de eigen etage op dat moment niet mogelijk is. Want werken in een 2L FlexOffice is leuk! De dynamiek van hard werken in een goede en mooie werkomgeving met alle mogelijke services maakt het werken bij ons leuk!

Het gehele gebouw is voorzien van een beveiligd Wifi-systeem Bekabeld internet is ook mogelijk. (Beide tegen meerprijs te gebruiken). Indien er voor uw bedrijf specifieke (internet-) beveiligingseisen zijn dan kunnen wij dat in overleg voor u uitvoeren.

In totaal gaat het om 15 ruimtes van 14 m2. (spreekkamers of werkplekken voor 2 personen) tot en met kantoortuinen van 255 m2.

De 1e etage is te bereiken middels de roltrap, lift en trappenhuis. De 2e etage is te bereiken middels de lift en trappenhuis. Optioneel is het gebruik van een 2e lift achterin het gebouw.

Er is voldoende parkeerruimte voor auto's en fietsen direct bij het gebouw. Optioneel zijn er nog een aantal parkeerplaatsen in de parkeergarage te huur en optioneel te voorzien van een oplaadpunt voor elektrische auto's.

Genoemde prijzen zijn exclusief verbruik van verwarming, elektra en internet en exclusief BTW.
Kenmerken:

Huurprijs: 84,70 euro per m2/ per jaar