Resultaten laden ...

Scorpius 1

283 - 1.111 m2 kantoorruimte te huur in Hoofddorp

Kenmerken

Servicekosten € 45 m²/jaar
Aantal parkeerplaatsen 191
Huur parkeerplaats € 1600 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Beukenhorst-Oost
Bouwjaar 2009
Energielabel A
Typische oppervlakte bouwlaag 1.186 m²

'Avenue Building' is één van de meest in het oog springende gebouw van Hoofddorp. Het negen verdiepingen tellende kantoorgebouw is direct gelegen naast het NS-station van Hoofddorp en bevindt zich in de campus-achtige omgeving van Park 20I20.

Het kantoorgebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 10.182 m² en beschikt over 191 parkeerplaatsen. Er is ca. 6.950 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over de eerste tot en met de zevende verdieping, elk 1.111 m² v.v.o. groot. Het kantoorgebouw biedt tevens een grote archiefruimte aan op de begane grond van 113 m² v.v.o.
Avenue Building is opgeleverd in 2001 en beschikt zowel over een energielabel A als een BREAAM-NL In-Use "very good" certificaat.

De gezamenlijke entree/ontvangstruimte met bemande receptie zal worden gerestyled en voorzien van een koffiecorner met take-away ontbijt / lunchverzorging.

Locatie
Park 20I20 is het eerste duurzame, full service kantorenpark in Nederand dat is ontworpen en gerealiseerd volgens de Cradle to Cradle filosofie van de Amerikaanse architect William McDonough en de Duiste chemicus Micheal Braungart. Deze filosofie is op Park 20I20 vertaald naar een gebied met gebouwen van hoogwaardige architectuur waarin veel aandacht is besteed aan een gezond werkklimaat, bijzondere en innovatieve energiebesparende maatregelen en een scale aan voorzieningen die de levendigheid en het gemak vergroten.

Park 20I20 biedt diverse faciliteiten aan, waaronder het restaurant Den Burgh. Voorts bieden het ANWB Fox theater, het FIFPro auditorium en het 20I20 Experience

Center mogelijkheden voor het organiseren van evenementen voor, of het vergaderen met grote groepen. Verder bevinden zich onder andere een kinderopvang en het Novotel Hotel direct naast Park 20I20.

Bereikbaarheid
Auto
Per auto is het gebouw zeer goed te bereiken via de Kruisweg (N201) en de rijksweg A4 (Amsterdam - Den Haag - Rotterdam). Het object is op slechts tien minuten van de luchthaven Schiphol gelegen.

Openbaar vervoer
Avenue Building ligt naast het NS-station Hoofddorp, het busstation alsmede de Zuidtangent (de vrije busbaan tussen Haarlem en Amsterdam Zuidoost).

Parkeren
Het kantoorgebouw beschikt over een zeer ruime naast,- en ondergelegen parkeergarage. Er zijn 191 parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. De parkeernorm hierbij is 1:35.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 200,- per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen:
€ 1.600,- per parkeerplaats per jaar

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
€ 45,00 per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt in casco-staat opgeleverd, inclusief:

- Een representatieve entreehal met een bemande receptie op de begane grond;
- Drie liften met panorama uitzicht;
- Eigen pantryaansluiting en toiletvoorzieningen per verdieping;
- Ruim open trappenhuis;
- Grote raampartijen met veel lichtinval;
- Een nieuw systeemplafond;
- LED verlichting;
- Recent gerenoveerde sanitaire voorzieningen;
- Kabelgoten t.b.v. elektra- en databekabeling;
- BREAAM certificaat.

Faciliteiten
De kantoorruimte wordt aangeboden met de volgende faciliteiten:

- Bemande receptie;
- Koffiebar met take-away ontbijt/lunchverzorging;
- Archiefruimte.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Huuringangsdatum
Per direct.