Resultaten laden ...

Stadsplateau 27

12 - 1.150 m2 kantoorruimte te huur in Utrecht

Kenmerken

Huurprijs € 500 /maand
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Hoog-Catharijne NS en Jaarbeurs

Een fantastische locatie om uw bedrijf in te vestigen. Dit prachtige nieuwbouwpand, Central Park, is een echter eyecatcher en pal naast het Centraal Station te gelegen, het grootste treinstation van Nederland.

De kantoren zijn verspreid over vijf verdiepingen met veel natuurlijk licht dat door de stijlvolle glazen voorgevel naar binnen schijnt. De 11e verdieping heeft een opvallende opening waardoor weelderige planten en bomen van buiten naar binnen komen. In deze creatieve omgeving in Utrecht krijgt uw productiviteit een boost, of u nu voor privékantoren kiest, gebruikmaakt van een samenwerkplek of een vergaderruimte huurt. In het gebouw zijn ook gevestigd McDonalds en ABN AMRO.

De kantoren worden volledig turn-key, inclusief volledig ingerichte werkplekken opgeleverd. De kantoorruimte wordt aangeboden op basis van flexibele voorwaarden en worden voorzien van eigen signage en verhuurd inclusief onder andere: servicekosten, scheidingswanden, vloerbedekking, WiFi, ready-to-go ICT infrastructuur, ingerichte werkplekken en volledig uitgeruste pantry’s.

Het gebouw beschikt over diverse vergader- en conferentieruimten, welke te gebruiken zijn door interne en externe klanten. Deze vergaderruimten hebben een fantastisch uitzicht over de stad en zijn voorzien van alle gemakken, waaronder WiFi, een beamer, flip chart, de mogelijkheid voor videoconferencing en inclusief koffie, thee en fris.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Vanaf de A2 rijdt u rechtstreeks de parkeergarage onder Central Park in, of je loopt in één minuut naar de parkeergarage onder het Jaarbeursplein.

Openbaar vervoer:
De bereikbaarheid van Central Park is uitzonderlijk goed per trein, bus, auto of fiets. Station Utrecht Centraal, het grootste OV-knooppunt van Nederland, ligt direct naast Central Park. De bus- en tramterminal bevindt zich op 100 meter afstand. Naast het Centraal Station zijn er vlakbij uitstekende vervoersverbindingen met onder meer diverse bushaltes rondom Utrecht Centraal een tramverbinding met Nieuwegein/IJsselstein.

PARKEREN
Er is een parkeergarage onder het gebouw gelegen met een parkeernorm 1:250 m².

ENERGIELABEL
Het kantoorgebouw beschikt over een energielabel A++++ en een BREEAM Excellent Certificaat.

OPPERVLAKTE
Diverse business units vanaf circa 12 m² (2 werkplekken) tot circa 75 m² (25 werkplekken).

OPLEVERINGSNIVEAU EN VOORZIENINGEN
De kantoorruimte wordt opgeleverd met de volgende voorzieningen:
- werkplekken inclusief bureaus, stoelen en kasten;
- scheidingswanden;
- vloerbedekking;
- inregeling lucht- en lichtsystemen;
- ready to go ICT infrastructuur;
- beveiligingssysteem door het hele gebouw.

Het gehuurde is inclusief:
- huur;
- WiFi;
- servicekosten;
- onroerend goed verzekeringen & belastingen;
- gebruik van repro faciliteiten;
- uitgebreide receptiediensten;
- dagelijkse schoonmaak.

HUURPRIJS
Vanaf circa € 500,- per werkplek per maand te vermeerderen met BTW. De huurprijs is op basis van een full-service en turnkey kantoorruimte.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn inbegrepen in de huurprijs.

HUURTERMIJN
Flexibele contracten zijn mogelijk.

AANVAARDING
In overleg, per direct mogelijk.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan