Resultaten laden ...

Stadsring 115-117

44 - 1.212 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bekenstein en De Luiaard

Algemeen: Comfortabel en duurzaam ondernemen in het centrum van Amersfoort!

Op een absolute zichtlocatie in het centrum Amersfoort is in gebouw De Stadsring per medio 2022 992 m2 ruimte beschikbaar, verdeeld over twee verdiepingen in een duurzaam (energielabel A) en comfortabel kantoor. Hier is alle ruimte voor 50 tot 55 werkplekken in lichte en ruime kantoren met een hoog afwerkingsniveau.

Locatie: Het pand ligt op een perfecte zichtlocatie aan de Stadring met op een steenworp afstand het historische centrum van Amersfoort. De mogelijkheid tot reclamevoering in het zicht van de Stadsring geeft u de kans om onmiskenbaar in beeld te zijn in Amersfoort! De Stadsring ligt gunstig ten opzichte van de A28 en de A1 en ligt in de directe nabijheid van het centraal station.

Centraal Station Amersfoort bevindt zich binnen 10 minuten loopafstand en de bus stopt op minder dan 100 meter voor de deur. Daarnaast is de A28 gelegen op 5 minuten auto rijden.

Vloeroppervlakte:
Beschikbaarheid op aanvraag.

Indeling: Zie de plattegrondtekeningen in de bijlagen.

Opleveringsniveau:
Via de eigen entree aan de Stadsringzijde komen medewerkers en bezoekers bij de glazen lift die hen naar de kantoren brengt. Het hoogwaardige klimaatsysteem is per werkvertrek in te regelen en zorgt voor een prettige werkomgeving. Op de derde verdieping is er een prachtige keuken gerealiseerd met aansluitend het unieke dakterras dat heerlijke buitenlucht biedt met zicht op het historische stadscentrum.

Aangezien er nu volop verbouwd wordt, hebben wij foto's toegevoegd van andere werkplekken die binnen hetzelfde portfolio worden aangeboden, deze geven een goed beeld geven van de kwaliteit die wordt aangeboden. Ervaar hoe het is om te ondernemen in de Stadsring!

Parkeren: Er is ruime parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het gebouw, waar de openbare Q-Park garage verdere uitwijkmogelijkheden biedt.

Bestemming: Kantoorruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Huurprijs: € 150,- per m² per jaar te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW: Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Huurprijs parkeren: € 1.250,- per parkeerplaats, per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW.

Servicekosten: € 35,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op verrekenbaar voorschotbasis.

Huurtermijn: Huurperiode van 5 jaar gevolgd door verlengingstermijnen van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Huurbetaling: De totale betalingsverplichting dient per kwartaal vooruit te worden voldaan.

Zekerheidstelling: Een bankgarantie ter grootte van drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met de geldende BTW.

Huurindexatie: De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst: De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding: In overleg.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan