Resultaten laden ...

Taurusavenue 105

1.555 - 3.110 m2 kantoorruimte te huur in Hoofddorp

Kenmerken

Huurprijs € 205 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Beukenhorst-Oost

Dit zeer opvallende kantoorgebouw is gelegen op Taurusavenue 105 en bevindt zich op de hoogwaardige kantoorlocatie Park20I20 te Hoofddorp. Het kantoorgebouw dateert uit 2009 en telt vijf verdiepingen die opgedeeld zijn in drie vleugels, die verbonden worden door een open atrium.

De buitengevel van dit karakteristieke kantoorgebouw bestaat voornamelijk uit hout. Dit is tevens terug te zien in bepaalde delen van het interieur.

Ondanks dat het kantoorgebouw dateert uit 2009, is de begane grond recentelijk volledig gerenoveerd, waarbij de focus ligt op connectiviteit, gezondheid en welzijn van de werknemers. Deze renovatie zorgt ervoor dat het kantoorgebouw van een single-tenant naar een multi-tenant inrichting veranderd is, waarbij het creëren van een optimale werkomgeving centraal staat. Zo beschikt het kantoorgebouw over een eigen gym, yoga-ruimte, een bar waar je op elk moment van de dag verse sappen kunt halen, een ruim atrium waar vergaderingen of workshops gegeven kunnen worden, meerdere vergader/focus ruimtes en een bedrijfsrestaurant met Vermaat-catering. Hiernaast beschikt het kantoorgebouw over een ruim parkeerdek, die bestaat uit twee lagen, waardoor een parkeerratio van 1:50 gerealiseerd kan worden.

Locatie:
Park 20I20 is het eerste duurzame, full service kantorenpark in Nederland dat is ontworpen en gerealiseerd volgens de Cradle to Cradle filosofie van de Amerikaanse architect William McDonough en de Duitse chemicus Michael Braungart. Deze filosofie is op Park 20I20 vertaald naar een gebied met gebouwen van hoogwaardige architectuur waarin zeer veel aandacht is besteed aan een gezond werkklimaat, bijzondere en innovatieve energiebesparende maatregelen en een scala aan voorzieningen die de levendigheid en het gemak vergroten.

Park 20I20 biedt diverse faciliteiten aan, waaronder restaurant Den Burgh. Voorts bieden het ANWB Fox theater, het FIFPro auditorium en het 20I20 Experience Center mogelijkheden voor het organiseren
van evenementen voor, of het vergaderen met grote groepen. Verder bevinden zich onder andere een kinderopvang en het Novotel Hotel direct naast Park 20I20.

Bereikbaarheid:
Auto
Per auto is het gebouw zeer goed te bereiken via de Kruisweg (N201) en de rijksweg A4 (Amsterdam - Den Haag - Rotterdam) afrit 3 Hoofddorp. Het object is op slechts tien minuten van de luchthaven Schiphol gelegen.

Openbaar vervoer
Het kantoorgebouw ligt op 4 minuten loopafstand van het NS-station Hoofddorp en nabij de Zuidtangent (de vrije busbaan tussen Haarlem en Amsterdam Zuidoost).

Beschikbaarheid
4e verdieping 1.555 m² v.v.o.
5e verdieping 1.555 m² v.v.o.
Totaal 3.110 m² v.v.o.

*dit betreft een onderhuursituatie. Huidige huurder is Irdeto.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 205,00 per m² per jaar

Parkeren
€ 1.200,00 per parkeerplaats per jaar.

Servicekosten
€ 65,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW.

Parkeren
De parkeerratio is 1:50. Bovendien kunnen parkeerplaatsen worden gehuurd bij de nabijgelegen P + R.

Voorzieningen
De kantoorruimte wordt aangeboden met de volgende voorzieningen:
- eigen pantry en toiletvoorzieningen per verdieping;
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- mechanische ventilatie met top koeling;
- inbouwpakketten met vloerbedekking en luxe glazen -
-scheidingswanden;
- twee liften;
- energielabel A.

Faciliteiten:
De kantoorruimte wordt aangeboden met de volgende voorzieningen:
-een representatieve entreehal met receptie op
de begane grond;
- levendig atrium;
- restaurantvoorziening;
- gym, inclusief yoga ruimte en kleedkamers;
- verschillende vergaderfaciliteiten.