Resultaten laden ...

tt. Vasumweg 58 A

825 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 75 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Buiksloterham
Bouwjaar 2011

Object
Het unieke kantoorproject ‘The Curve’ is gelegen te Amsterdam Noord. De ellips vorm van het gebouw maakt dat ‘The Curve’ een bijzonder en zeer uniek uiterlijk heeft met een eigen karakter. De vloeiende rondingen van het gebouw worden geaccentueerd door het trapsgewijs verloop naar boven van de getordeerde glazen elementen. Door de materialisatie en de industriële afwerking, waarbij het beton en staal in het gebouw te zien blijven, is ‘The Curve’ een gebouw met een eigen identiteit.

‘The Curve’ leent zich uitstekend voor huurders die de open uitstraling van het gebouw als meerwaarde zien, met signing-mogelijkheden die de identiteit van de huurder extra benadrukken. Altijd in het zicht, op een unieke zichtlocatie. Veel bedrijven, zoals Hema, Greenpeace, MTV Networks, IDtV, Pernod Ricard en het Brooklyn Hotel hebben hun vestigingsplek gevonden in dit gebied. Voorzieningen in de nabije omgeving maken de locatie compleet.

‘The Curve’ is geen standaard kantoorgebouw. De verdiepingsvloeren hebben een bijzondere bruto hoogte van 5 meter op de begane grond en 3,60 meter op de verdiepingen. Daarnaast zijn de installaties op een strakke wijze in het zicht gerealiseerd. Het gebouw heeft geen verlaagde plafonds, waardoor deze bijzondere hoogte extra wordt benadrukt. De volledig glazen gevels zorgen voor optimale daglichttoetreding op de verdiepingsvloer. Hierdoor ontstaan een groot aantal verschillende indelingsmogelijkheden. Open vloeren, kantoorkamers, het is allemaal mogelijk.

‘The Curve’ is een duurzame ontwikkeling van Kroonenberg Groep. Bij de bouw lag de nadruk op duurzame bouwmethodiek, rekening houdend met de exploitatie van het gebouw. De warmte-en koude/opslag vindt plaats middels een bron welke naast het gebouw is gelegen. Verder is ‘The Curve’ voorzien van vloerverwarming en koeling waardoor de warmte gelijkmatig verdeeld wordt over alle kantoorvloeren. De combinatie van een hoge RC-waarde en 3-laagse glaspanelen zorgen voor een uiterst prettig binnenklimaat. ‘

Verhuurbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is circa 825 m² VVO kantoorruimte beschikbaar gelegen op de begane grond.

Parkeren
The Curve beschikt over een eigen afgesloten parkeerterrein voorzien van diverse oplaadpunten om uw auto op te laden en een grote fietsenstalling. Er is een parkeernorm van toepassing van 1:50.

Huurprijs
€ 250 per m² VVO kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.

Bereikbaarheid
Per auto
Het gebouw is met de auto goed bereikbaar via Ringweg A-10, afslag S109-S110 en S112.
Per OV
Met het openbaar vervoer is ‘The Curve’ ook goed bereikbaar via de metro en met de buslijnen 35, 37, 38, 91 en 94. Het veerpontje (NDSM werfveer) vaart regelmatig van en naar Amsterdam Centraal Station en meert aan op circa 10 minuten loopafstand van ‘The Curve’.

Servicekosten
€ 75,- per m² per jaar (inclusief gas, water, licht etc. )

Indexering
Jaarlijks, op basis van de consumentenprijsindex (CPI) 2015=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opleveringsniveau
– representatieve entree;
– hoogwaardige toiletfaciliteiten per verdieping, alsmede een
invalidetoilet op de begane grond;
– afgewerkte natuurstenenvloer in de entree en een betonvloer op de
verdiepingen;
– verdiepingsvloeren met een bruto hoogte van circa 5 meter op de
begane grond en 3,60 meter op de verdiepingen;
– de gevel is voorzien van 3-laags isolatieglas welke voorzien is van zon-
en warmtewerende coating;
– luchtbehandelingsinstallatie door middel van fancoil units, geregeld
met een ruimtethermostaat;
– warmte, koude opslag op basis van 5-voudige luchtwisseling,
minimale ventilatielucht in de kantoren 50/m3/h/persoon;
– dubbele liftinstallaties waarvan één lift gebruikt kan worden als
goederenlift;
– kabelgoten parallel aan de gevels;
– op elke verdieping is een voorbereiding getroffen voor de aansluiting
van een pantry;
– bemande receptie.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen.

Zekerheidstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Oplevering
In overleg.

Huurovereenkomst
Volgens het model van verhuurder, welk model gebaseerd is op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

BTW
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever.