Resultaten laden ...

Uilecotenweg 20

50 - 160 m2 kantoorruimte te huur in Ammerzoden

Kenmerken

Huurprijs € 85 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Verspreide huizen Uilecoten
Bedrijventerrein Uilecoten

Locatie
Nabij het dorpshart van Ammerzoden, aan de rand van het bedrijventerrein Uilecoten, ligt deze nette en representatieve zelfstandige kantooretage die onderdeel uitmaakt van een groter bedrijfscomplex. De centrale ligging van Ammerzoden in Nederland, onder andere nabij de A2 en A59, maken het dorp met circa 3.600, veelal ondernemende inwoners tot een strategische schakel.

Object
De voor verhuur beschikbare zelfstandige etage van circa 160 m² (desgewenst ook uit te breiden naar circa 320 m²), bestaat uit een representatieve (gedeelde) entree op de begane grond, zes kantoorvertrekken (inclusief een spreekkamer) op de verdieping, een kantineruimte, alsmede een toiletblok en een badkamer met douche, tevens gelegen op de verdieping. De ruimten zijn reeds voorzien van een plavuizen vloer. Een aangenaam werkklimaat wordt mede mogelijk gemaakt door de ruime mate van natuurlijke daglichttoetreding middels de grote ramen langs de gehele gevel, alsmede door de aanwezigheid van een gescheiden systeem van centrale verwarming en diverse airconditioningunits. Kortom, het betreft een ideale locatie voor ondernemingen actief in de regio, met een behoefte aan een representatieve, maar bovenal een comfortabele vestigings-locatie. Deelhuur van deze etage, vanaf circa 50 m², behoort tevens tot de mogelijkheden.

Opslag/bedrijfsruimte
Mocht u eventueel behoefte hebben aan een bepaalde mate van opslag-/bedrijfsruimte (met vrije poorten en de mogelijkheid met gebruik van laaddocks) in toevoeging op uw kantoorruimte, informeert u dan bij ons naar de mogelijkheden hiertoe.

Parkeerruimte
Parkeergelegenheid is in meer dan ruime mate aanwezig op het omliggende buitenterrein.