Resultaten laden ...

Valutaboulevard 16

872 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bedrijventerrein Vathorst-Noord
Bedrijventerrein Vathorst

Te huur aangeboden wordt circa 872 m² kantoorruimte op de eerste verdieping van het representatieve kantoorgebouw aan de Valutaboulevard 16 in Amersfoort, gelegen aan entree van bedrijventerrein ‘Vathorst’.

Het gebouw uit 2006, is gelegen op een zichtlocatie aan de ontsluitingsboulevard rondom Vathorst en zal gedurende de eerste helft van 2024 worden verduurzaamd naar een energielabel A+++.

De kantoorruimte beschikt over een eigen entree op de begane grond en is tevens bereikbaar per lift vanuit een tweede entree bij de parkeerplaatsen.

De kantoorruimte zal worden opgeleverd met de bestaande, verzorgde afwerking en inrichting, voorzien van onder meer:
- klimaatinstallatie (warmtepomp, zonnepanelen)
- systeemplafonds met LED-verlichting
- harde vloerbedekking (bestaand)
- eigen vergaderruimte
- pantry

Het vermelde vloeroppervlak is gemeten conform NEN2580 en bestaat uit twee naast elkaar gelegen kantoorruimten, die eventueel ook afzonderlijk van elkaar kunnen worden gehuurd (vanaf circa 300 m² exclusief omslag algemene ruimte).

De locatie bevindt zich in de directe nabijheid van de afslag ‘Amersfoort-Noord’ (afslag 13) van de A1 en op korte afstand van knooppunt ‘Hoevelaken’ (A28).

De reisduur van en naar het NS-station Amersfoort Vathorst is met de bus 7 minuten, de bushalte bevindt zich op 180 m afstand van het gebouw.

De huurprijs van de kantoorruimte varieert van € 170,00 tot € 185,00 per m² per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

De servicekosten bedragen € 20,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op verrekenbaar voorschotbasis.

Op eigen terrein zijn 23 parkeerplaatsen beschikbaar. De huurprijs van een parkeerplaats is € 500,- per jaar, te vermeerderen met omzetbelasting.

De omvang van het pakket door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten en het bijbehorende voorschotbedrag servicekosten zullen in onderling overleg worden bepaald.

Aanvaarding: medio 2024

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan