Resultaten laden ...

Van der Madeweg 20

805 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huur parkeerplaats € 1500 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Industriegebied Amstel
Bedrijventerrein Amstel Business Park Zuid
Bouwjaar 1985

Algemeen
Dit kleinschalige vrijstaande kantoorgebouw is gelegen op het Amstel Business Park, zeer gunstig ten opzichte van diverse belangrijke uitvalswegen en openbaar vervoer en op fietsafstand van de stad.

Op korte termijn zal met de renovatie van het object worden aangevangen waarbij het gebouw zowel in– als uitwendig volledig zal worden aangepakt en waarbij een modern en licht kantoorgebouw zal ontstaan met een robuuste industriële uitstraling door onder andere de zichtbare betonstructuren en gebruikmaking van veel glas en staal. Na renovatie zal het gebouw naar verwachting een energielabel A hebben.

De kleinschaligheid van het gebouw kan met recht uniek genoemd worden. Niet vaak komt in Amsterdam een dergelijk kleinschalig en volledig zelfstandig kantoorgebouw voor verhuur beschikbaar. Het biedt een ambitieuze onderneming de mogelijkheid voor “single tenant” gebruik, waarbij de eigen identiteit en uitstraling uitstekend tot zijn recht komen, maar ook deelverhuur per halve verdieping behoort tot de mogelijkheden.

Het Amstel Business Park is “The Place To Be” voor bedrijven die zich willen onderscheiden. Het gebied barst van de succesvolle ondernemingen uit verschillende bedrijfstakken, zoals media & entertainment, fashion & design, IT & multimedia, mobiliteit & logistiek en food & hospitality.

Bereikbaarheid
Het object is eenvoudig te bereiken met de auto. Het ligt nabij de ringweg A10 en de snelweg A2. Vanaf hier zijn er snelle verbindingen naar o.a. Schiphol, Amsterdam Zuid- Oost, Utrecht en het Gooi. Tevens is het centrum van Amsterdam in een kwartier te bereiken.

Het metrostation Van der Madeweg ligt op steenworp afstand van het object. Hier vertrekt elke vijf minuten een metro richting Station Amsterdam Centraal en Station Bijlmer- Arena, waar u binnen tien minuten bent. Het NS treinstation Duivendrecht ligt op loopafstand (10 minuten) en maakt verbinding mogelijk met alle vormen van openbaar vervoer in alle richtingen.

Beschikbaarheid
Het gebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 805 m² verdeeld over de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. Deelverhuur is bespreekbaar vanaf circa 100 m².

Parkeren
Op eigen terrein zijn enkele parkeerplaatsen gelegen. De huurprijs bedraagt € 1.500,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met btw.

Huurprijs & Servicekosten
De huurprijs bedraagt € 250,- per m² per jaar te vermeerderen met btw.
De servicekosten: N.o.t.k.

Huurtermijn
5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

Voorzieningen
De kantoorruimte wordt volledig gerenoveerd opgeleverd voorzien van onder andere:

– Vloerafwerking (centrale ruimten PVC, vloerafwerking kantoorruimten in overleg);
– Nieuwe moderne toilet– en pantryvoorzieningen per verdieping / unit;
– Wit gesausde wanden;
– Ventilatie– en koelsysteem;
– Betonlook plafond;
– Bel-intercom;
– LED verlichting

Omzetbelasting
Over de huurprijs is BTW verschuldigd.

Aanvaarding
Naar verwachting per 3e/4e kwartaal 2023.

Zekerheidstelling
Huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen ter grootte van minimaal 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum met een minimum van 3 % per jaar.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst model verhuurder e.e.a. gebaseerd op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel art. 7:230a BW volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken in juli 2015 vastgesteld.

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel.