Resultaten laden ...

Van Heemstraweg 123

15 - 1.400 m2 kantoorruimte te huur in Druten

Kenmerken

Huurprijs € 80 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Verspreide huizen Druten

Huurprijs is vanaf 80m2 per jaar

In de blikvanger van Druten “ Westerpoort”, met een fantastisch uitzicht naar het groene hart van Maas en Waal, is een uniek concept Westerpoort Experience, sterk in verbinden gerealiseerd. Dit concept biedt starters en gevestigde ondernemers de kans om zich te verbinden en succesvol te ondernemen.
Met de realisatie van dit concept is dit opvallende, stadse, gebouw gerestyled tot een gebouw dat hiermee de uitstraling heeft gekregen zoals dat eigenlijk bij de bouw bedoeld is geweest. Een professionele zakelijke uitstraling, Inspirerend en innovatief. Nergens in de regio is een vergelijk met “Westerpoort” te vinden. De locatie zal zeker inspirerend werken op iedereen die in dit gebouw mag werken.

De ligging is uniek op de grens tussen de gemeenten Druten en West Maas en Waal. De bereikbaar door aansluiting op zowel de A15, A73 en A50 is optimaal. Naast het gebouw is een bushalte gesitueerd waar vandaan bussen rijden met bestemmingen Nijmegen, Den Bosch en Tiel en vv. Al deze drie bestemmingen hebben ook nog eens op de eindbestemming een treinstation waarmee de bereikbaarheid van “Westerpoort” totaal is.

Westerpoort Experience sterk in verbinden

Binnen het concept van Westerpoort Experience zijn 23 ‘lichte’ facilitaire kantoor/internet/health-based ruimten van 15m2 tot 400m2 gerealiseerd . Daarnaast zijn er presentatie- c.q. trainingsruimten van 45-90m2, vergaderruimte, wachtruimte gecreëerd in een open structuur. De ruimten zijn uitermate geschikt voor starters én voor al gevestigde ondernemingen. Zij omvatten een pakket aan voorzieningen, zoals internet, centrale kopieer- en printmogelijkheden, gebruik van vergaderen presentatieruimten, een lunchruimte, een fitnessruimte en een ontvangstbalie. De bijzondere presentatie c.q. trainingsruimte met alle voorzieningen voor workshops, events, trainingen en (product) presentaties maken het concept totaal en volledig. “Westerpoort” heeft een eigen parkeerplaats, eigen professioneel beheer en promotie geschiedt gezamenlijk.

Ondernemers verbinden

Westerpoort Experience is een plek waar ondernemers met elkaar kunnen brainstormen en waar zij zich kunnen verbinden. Een ruimte waar startende ondernemers ervaren ondernemers kunnen en zullen ontmoeten. Er zullen specifieke trainingen en energie gevende presentaties worden georganiseerd om de ondernemers zich verder te kunnen laten ontwikkelen. Ondernemen is volgens niet alleen werken, maar het leven voeden met energie, waardoor prestaties zullen worden bevorderd en slagingskansen zullen toenemen. Zo is er ook ruimte worden gecreëerd voor het beoefenen van sport. Kunst, cultuur en maatschappij zullen ook een plaats vinden in dit unieke concept.

De locatie is uitermate geschikt voor onder meer online bedrijven, internetshops, software ontwikkelaars, platformen, communicatie specialisten, financiële dienstverleners, mediators, juridische diensten en crowdfunders.

Wij bieden naast inspirerende ruimtes ook logistieke afhandeling voor online concepts aan voor zeer scherpe prijzen per pakket. Op dit moment worden door ons al ruim 600 pakketten per dag gehandeld. Prijzen vanaf 3,95 euro per pakket voor NL/BE/DE. Aparte magazijn ruimtes met stellingen vanaf 18m2 te huren. Goederenlift aanwezig.

We bieden u:

- Flexibele huurtermijnen
- Algemene wacht- en vergaderruimte
- Huur ruimte vanaf 34,62 euro per week (excl. btw)
- Mogelijkheden tot deelname dienstverleningspakket (administratie etc.)
- Voordelige opslag en verzendmogelijkheden voor internetshops
- Ruime parkeergelegenheid
- All-in pakket ontzorging !

Hoogveste BV is niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die op Funda vermeld staat. Aan deze gegevens kunnen geen rechten ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan