Resultaten laden ...

Vijzelgracht 21

132 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Servicekosten € 55 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt De Weteringschans
Bouwjaar 1910
Energielabel E
Typische oppervlakte bouwlaag 498 m²

Amsterdam Centrum
De Unitz van Vijzelgracht 21-25 en Noorderstraat 2-4 liggen in het Centrum van Amsterdam, op loopafstand van de Albert Cuypmarkt, de Utrechtse-straat, Amstelveld en het Rijksmuseum. Een ideale kantoorlocatie met diverse winkels en eetgelegenheden binnen handbereik.

Compleet gerenoveerd
Het gebouw op de Vijzelgracht is totaal gerenoveerd en voorzien van een uitstraling die past bij de wensen van de huidige kantoorgebruiker. Het interieur is strak en modern met enigszins een industrieel karakter. Het kantoorgebouw bestaat in totaal uit 6 moderne units.

Unitz
De Unit ligt op de 3e verdieping en heeft de volgende metrages en huurprijzen:

Unit Verdieping Metrage Huurprijs *

5 3e ca. 132 m² v.v.o. € 2.900,- Beschikbaar in overleg

* Aanbiedingsprijs per maand (exclusief servicekosten en BTW).

Fixed servicekosten
€ 55,- per m² per jaar

Ligging
De Vijzelgracht en Noorderstraat 2-4 grenzen aan de grachtengordel en is een belangrijk punt voor het openbaar vervoer en het gewone verkeer. Deze doorgaande route leidt via de Vijzelstraat, het Rokin, de Dam en het Damrak naar het Centraal Station.

Bereikbaarheid
Met eigen vervoer zijn de Vijzelgracht en Noorderstraat 2-4 via de A10 Ringweg Zuid goed bereikbaar. Het is minder dan 10 minuten rijden naar afrit S109 van Ringweg Zuid. Daar vandaan zijn met de auto Rijkswegen A1 (Amsterdam – Osnabrück), A2 (Amsterdam – Maastricht), A4 (Amsterdam – Den Haag) en A9 (Amsterdam – Alkmaar) alle binnen 15 minuten te bereiken.
De tramlijnen 16, 24 en 25 rijden hun route van en naar het Centraal Station via de Vijzelgracht.