Resultaten laden ...

Wilhelmina van Pruisenweg 2

1.136 m2 kantoorruimte te huur in Den Haag

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bezuidenhout-Midden

Objectinformatie
Het gebouw is ontwikkeld in 1972 en is gelegen aan de Wilhelmina van Pruisenweg 2. Het object bedraagt in totaal circa 10.232 m² v.v.o. kantoorruimte alsmede 200 gereserveerde parkeerplaatsen en is uitstekend bereikbaar.

Het gebouw beschikt over energielabel B. De ruimten die worden aangeboden zijn vrij indeelbaar.

Locatie
Het object ligt op absolute A-locatie in de kantoren hotspot het Beatrixkwartier in Den Haag. In het Beatrixkwartier zijn vele nationale en internationale bedrijven en instellingen gevestigd, zoals Nationale Nederlanden, Post NL, ING, PWC, Siemens, MN Services en CAK.

Er zijn diverse goede hotels, restaurants, supermarkten, en winkels in de nabije omgeving te vinden.

Bereikbaarheid
Auto:
Het object is goed bereikbaar per auto, aangezien het complex direct gelegen is aan de uitvalsweg Utrechtsebaan die ontsluiting biedt aan een knooppunt Prins Clausplein (A4, A12 en de A13).

Openbaar vervoer:
Het object is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, door de directe ligging aan NS-station Laan van NOI met verbindingen naar Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast is de RandstadRail-halte ‘Beatrixkwartier’ gelegen op vijf minuten loopafstand. Deze biedt een directe verbinding tussen Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam. Ook diverse bus en tramlijnen zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Beschikbare vloeroppervlakte
De totaal vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 10.232 m² v.v.o. kantoorruimte. Voor de verhuur is momenteel de laatste vloer beschikbaar, verdeeld als volgt:

7de verdieping.........1.136,4 m² v.v.o
Totaal__________1.136,4 m² v.v.o.

Parkeren
Er zijn 40 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein beschikbaar. De parkeergarage achter het aangrenzende gebouw aan de Wilhelmina van Pruisenweg 104 beschikt over 216 parkeerplaatsen.

De parkeernorm bedraagt 1:77. Dit resulteert in een zeer gunstige parkeerratio in vergelijking met de kantoorgebouwen in de directe omgeving. Desgewenst zijn op flexibele basis additionele parkeerplaatsen beschikbaar.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 170,00 per m² v.v.o. per jaar

Parkeerplaatsen:
€ 2.000,00 per parkeerplaats per jaar

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Nader overeen te komen.

Opleveringsniveau
- In huidige staat, inclusief bestaande inbouwpakket
- Gedeelde ontvangst/receptiebalie
- Bedrijfsrestaurant
- Overname inventaris bespreekbaar
- Energielabel B

Huurtermijn
In overleg.

Huuringangsdatum
Per direct.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst is gebaseerd op ROZ model 2015.

Contact
JLL