Resultaten laden ...

Hogesteeg 56 naast

50 m² kavel te koop in Ammerzoden

Kenmerken

Status Verkocht onder voorbehoud
Prijs Prijs op aanvraag
Oppervlakte bouwgrond 50 m²
Functie Kavel
Bedrijventerrein Bernseweg

TE KOOP – Een bouwperceel ten behoeve van (een) bedrijfsgebouw(en).

€ 90/m2 , kosten koper, eventueel exclusief btw

Hogesteeg te Ammerzoden. De kavel is gesitueerd middenin het industriegebied van Ammerzoden en is onderdeel van de nadere invulling van het industrieterrein zoals gesitueerd tussen de Hogesteeg en de Industrieweg (industrieterrein Uilecoten). Ammerzoden is op korte afstand gelegen van Hedel waardoor de rijksweg A2 goed bereikbaar is ( binnen ca. 10 minuten).
Gemeente:

Kadaster: Sectie: K Nummer: 3097 en 3100 Groot: 653100

Kavelgrootte: 6.569 m2, reeds 1.565 m2 is bestemd. Het andere deel is de bereidheid van de gemeente besproken, welke positief is, om het andere deel ook te bestemmen.

Het betreft een L-vormige kavel grond. Van het totale perceel van 6.565 m² is ca. 1.565 m² bestemd voor bedrijf.
De overige 5004 m² sluit aan beide zijden aan op het bedrijventerrein en heeft formeel nog een agrarische bestemming. Echter de gemeente heeft de bevoegdheid (en de bereidheid) om de bestemming om te zetten naar bedrijfsbestemming. Hiertoe kan de koop kandidaat een principevoorstel indienen met ruimtelijke onderbouwing bij B en W. Voor informatie kan U ons contacten en de gemeente.

De vraagprijs is exclusief eventuele leges of bijdragen aan de gemeente of andere overheidsinstellingen voor het verkrijgen van aanvullende bestemmingen, bouwvergunningen e.d.. Deze zijn voor rekening koper.

Aanvaarding is on overleg.