Resultaten laden ...

Johan de Wittstraat 15

275 - 1.250 m2 winkelruimte te huur in Dordrecht

Kenmerken

Huurprijs Op aanvraag
Functie Winkelruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Centrum

Winkelruimte beschikbaar in het centrum van Dordrecht.
Spuiboulevard 1, 3311GM te Dordrecht

Algemeen
Deze prominent en goed gesitueerde winkelruimte is zeer gunstig gelegen in het 'oude' stadscentrum van Dordrecht. Er komt winkelruimte beschikbaar op de begane grond van in totaliteit ca. 1.250m². De ruimte is multifunctioneel op te splitsen in verschillende units variërend van ca. 275 m², 500 m² en 1.250m². Alle units hebben een representatief front en mogelijkheid tot het aanbrengen van signing.

De ruimte is gelegen op zichtlocatie vanaf de prominente Spuiboulevard en in de looproute vanaf het op ca. 300 meter gelegen NS Station Dordrecht Centraal. Per auto uitstekend bereikbaar vanaf de afritten Rijksweg A16 met voldoende (betaalde) parkeergarages en faciliteiten in de nabije omgeving. Voornoemde maakt de bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer zeer goed.

De ruimte is momenteel in gebruik bij Media Markt, zij verplaatsen medio Q2 2023 volledig naar de eerste verdieping.

Omgeving
Dordrecht (de oudste stad van Holland) kenmerkt zich als een van de eerste steden van Nederland met talloze monumenten, bezienswaardigheden, musea, eeuwenoude pakhuizen en de druk bezochte handelsstraten die herinneren aan het welvarende verleden van de stad. De combinatie van het oude historische stadscentrum, het kernwinkelgebied met talloze leuke straten en de haven maken van Dordrecht een bezienswaardigheid.

In de nabije omgeving zijn zowel nationale als internationale retailers gesitueerd zoals: Primark, Mediamarkt, H&M, C&A, HEMA, The Stone, The Sting, Blokker, Jac Hensen, Omoda en vele anderen.

Indeling:
Winkelruimte totaal ca. 1.250 m2
Te verdelen in verschillende ruimte zoals weergegeven op plattegrondtekening.

Bestemming
De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel
b. dienstverlening
c. horeca - 1
d. horeca - 2
e. kantoor
f. atelier
g. wonen
h. maatschappelijk
i. bedrijf
j. cultuur en ontspanning
k. parkeren
l. fietsenstalling
m. bij de bestemming behorende voorzieningen, zoals verhardingen, groen, water, parkeervoorzieningen en nutsvoorzieningen, een en ander met inachtneming van het bepaalde in lid 4.4 .

Parkeren:
Parkeergelegenheid in het centrum van Dordrecht is goed door de aanwezigheid van diverse parkeergarages zoals Parkeergarage Achterom, Q-Park Drievriendenhof, Apcoa Visstraat, Spuihaven, etc.

Oplevering:
In overleg, medio juli 2023.

Huurprijs:
Op aanvraag beschikbaar.

Huurtermijn:
5 + 5 jaar.

Huurbetalingen:
Huur en BTW per kwartaal vooruit door middel van overboeking of automatische incasso.

Huurovereenkomst:
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te 's-Gravenhage, worden opgemaakt.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Omzetbelasting:
De huurprijs wordt belast met de geldende omzetbelasting. Huurder en verhuurder opteren voor een BTW-belaste verhuur. Indien op basis van de nieuwe BTW-wetgevingsvoorstelling huurder niet meer aan het criterium meer dan 90% BTW-belaste prestaties verricht voldoet, en zodoende het verzoek om BTW-belaste verhuur niet geaccepteerd wordt, dan zal de huurprijs worden verhoogd met een nader door verhuurder vast te stellen percentage.

Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan