Resultaten laden ...

Rozengracht 207 A

156 - 312 m2 winkelruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Functie Winkelruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt Jordaan
Bouwjaar 1924
Energielabel A
Typische oppervlakte bouwlaag 389 m²

Gebouw 'Het Atelier' is gelegen aan de Rozengracht 207 in Amsterdam. Het gebouw heeft een rijke geschiedenis aan industriële functie’s, waaronder de firma Berghaus welke hier haar damesmantels vervaardigden. Hier ontleent de ontwikkelaar de naam van het gebouw 'het Atelier' aan. Dit voormalige modeatelier verzorgde gedurende het midden van de vorige eeuw pret-a-porter collecties voor de grotere warenhuizen. Het gebouw heeft een markante gevel, frontbreedte van ca. 15 meter en een diepte van ca. 20 meter. Het gebouw bestaat uit 5 bouwlagen, een begane grond en 1ste tot en met 4de verdieping. De begane grond is momenteel verhuurd aan een hoogwaardige sportschool, op de eerste tot en met vierde verdieping komt voor de verhuur ca. 1.045 m² v.v.o. beschikbaar. De verdiepingen hebben allen een loft-achtige uitstraling door de combinatie van een enorme vrije hoogte met veel daglicht toetreding. In de hoofdentree bevindt zich de lift en een breed trappenhuis naar de verdiepingen.

Locatie
De Rozengracht gelegen in de Amsterdamse Jordaan, is een drukke bruisende straat in het centrum van Amsterdam. Deze bekende Amsterdamse buurt kenmerkt zich door haar vele winkels, restaurants voor lunch/ diner en gezellige cafés. De Rozengracht ligt in het verlengde van de Westermarkt met de bekende Westertoren'. Daarnaast vind je in de Jordaan bekende markten op de Lindengracht, Westerstraat en Noordermarkt, allen bevinden zich op loopafstand. Tot slot, zijn er ook diverse hotels zoals The Hoxton en Pulitzer op loopafstand gelegen.

Bereikbaarheid
Auto
De Rozengracht is per auto te bereiken via de ring A10 (S103, 104 en 105).

Openbaar Vervoer:
Op loopafstand zijn diverse tramhaltes waar de tramlijnen 5, 12, 13, 14 en 17 stoppen met goede verbindingen naar het Station Amsterdam Centraal, Amsterdam Amstel, Zuidas en de overige delen van Amsterdam.
Tevens zijn op loopafstand bushaltes van de lijnen 284 en 288 welke directe verbindingen hebben met o.a. NS Station: Amsterdam Centraal Station, Amsterdam RAI en Amstelveen.

Beschikbaar vloeroppervlakte
De totaal vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 1.045 m² v.v.o. kantoorruimte, verdeeld als volgt:
1ste verdieping - 312 m²
2de verdieping - 312 m²
3de verdieping - 156 m²
4de verdieping - 265 m²

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg en middels een vergunning. De Europarking (Qpark) bevindt zich aan de Marnixstraat op 5 minuten loopafstand van gebouw 'Het Atelier'.

Huurprijs
Kantoorruimte: € 380,- per m² v.v.o. per jaar

Servicekosten
Nader te bepalen.

Opleveringsniveau
Het gebouw wordt in hoogwaardige gerenoveerde staat opgeleverd met o.a. het navolgende:

· Ruime entree met een originele brede trap naar de verdiepingen;
· Gezamenlijke lift;
· Nieuwe hoogwaardige klimaatinstallatie & ventilatie;
· Pantry aansluiting;
· Nieuwe sanitaire groepen per verdieping;
· Geëgaliseerde Fermacell vloeren;
· Vloerverwarming & lucht verwarming/koeling;
· 10 vloerpotten per verdieping;
· Zonnecellen en waterpomp;
· Plafonds en muren zijn gestuct en gesausd;
· Video intercom incl. tag-systeem en beveiliging.

Huuringangsdatum
Per direct.