Resultaten laden ...

Bijlmerdreef 24

1.168 - 12.000 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 275 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt Bijlmer-Centrum (D, F, H)

Met veel genoegen presenteren wij u Acanthus, een modern, efficiënt en duurzaam kantoorgebouw van ca. 42.000 m² v.v.o. alsmede een eigen parkeergarage voor 610 parkeerplaatsen. Voor verhuur komt circa 12.000 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar in bouwdeel B alsmede 191 parkeerplaatsen.
Acanthus heeft een aantrekkelijke carré-vorm met aaneengesloten vloeren rondom een groene, afgesloten binnentuin met terrassen. Bouwdeel B is, mede door de exclusieve entree, ideaal voor een single-tenant huurder, maar kan ook geschikt worden gemaakt voor multitenant verhuur.
De bereikbaarheid is fantastisch vanwege de ligging naast NS en Metro station Amsterdam Bijlmer-Arena, snelwegen A2 en A9. Acanthus heeft energielabel A++ en streeft naar een BREEAM Excellent score en Well Gold certficering. Hiermee is het gebouw duurzaam en toekomstgericht.

Locatie
Acanthus ligt in het hart van Amsterdam Zuidoost. Het gebouw is onderdeel van het stationsgebied Amsterdam Bijlmer – Arena. Het perron is binnen 2 minuten te bereiken. De omgeving kenmerkt zich door een verscheidenheid aan kantoor-, onderwijs- en woongebouwen. Tevens is er in de directe omgeving een rijke mix aan voorzieningen te vinden, zoals winkels, restaurants en entertainment. Acanthus is onderdeel van een bruisend en multifunctioneel deel van Amsterdam.

Bereikbaarheid
Acanthus ligt centraal en is perfect bereikbaar, per auto, openbaar vervoer en per fiets. Zo ligt het dicht bij de verschillende snelwegen A1, A9, A2 en A10.

Parkeren kan in de ruime garage onder het gebouw (191 eigen plaatsen) en in de naastgelegen parkeergarages van onder andere het ROC. De metro, trein en bus bevinden zich op loopafstand van NS/Metro station Amsterdam Bijlmer-Arena. Dankzij het uitgebreide netwerk van fietspaden is het ook goed bereikbaar per fiets.

Parkeren
Acanthus heeft een hoogwaardige privé parkeergarage en inpandige gezamenlijke fietsenstalling met 350 plaatsen, 20 scooter plaatsen en oplaadpunten voor e-bikes voor het gehele gebouw Acanthus.
Voor bouwdeel B is er momenteel 191 parkeerplaatsen beschikbaar.

Beschikbaarheid
Voor verhuur komt beschikbaar bouwdeel B van in totaal circa 12.000 m² v.v.o. kantoorruimte verdeeld over de begane grond tot en met 6de verdieping en circa 240 m² v.v.o. archiefruimte op -1.
Bouwdeel B beschikt over een eigen entree en eigen liften met directe toegang naar de parkeergarage. De entree wordt gerenoveerd en de verdiepingen zullen in een hoogwaardige staat worden opgeleverd.

-1 (archiefruimte) - 240 m² v.v.o.
Begane grond - 1.168 m² v.v.o.
1e verdieping - 1.356 m² v.v.o.
2e verdieping - 2.274 m² v.v.o.
3e verdieping - 2.274 m² v.v.o.
4e verdieping - 2.274 m² v.v.o.
5e verdieping - 1.343 m² v.v.o.
6e verdieping - 1.344 m² v.v.o.
Totaal - 12.273 m² v.v.o.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 275,- per m² v.v.o. per jaar

Archiefruimte
€ 90,- per m² v.v.o. per jaar

Parkeren
€ 3.500,- per plaats per jaar

Duurzaamheid
- BREEAM Asset in use: huidige niveau Very Good. Er wordt gestreefd naar een BREEAM Excellent certificering.
- Energielabel A++
- Er wordt gestreefd naar een Well Gold certificering