Resultaten laden ...

Bloemlaan 2

359 - 851 m2 kantoorruimte te huur in Hoofddorp

Kenmerken

Servicekosten € 35 m²/jaar
Aantal parkeerplaatsen 139
Huur parkeerplaats € 1000 /parkeerplaats/jaar
Functie Kantoorruimte
Contract Type Direct
Wijk / Buurt De Hoek
Bouwjaar 2010
Energielabel A
Typische oppervlakte bouwlaag 1.333 m²

Iedereen die zich weleens heeft bevonden op de Kruisweg in Hoofddorp kent hoogst waarschijnlijk de Bloemlaan 2.
Dit representatieve en modern vormgegeven kantoorgebouw bevindt zich namelijk op een bekende zichtlocatie in Hoofddorp, langs de N201.

Het kantoorgebouw is volledig gerenoveerd, waarbij de receptie gerund wordt door Frame Offices.
Frame Offices zorgt voor een levendige sfeer bij de entree en de receptie. Dit houdt in dat er de hele dag door verse koffie beschikbaar is bij de koffiecorner en ook de lunch kan gefaciliteerd worden wanneer dit gewenst is.

Om de bereikbaarheid met het treinstation van Hoofddorp te optimaliseren, worden er vanuit het kantoorgebouw een aantal deelfietsen gefaciliteerd. Deze fietsen kunnen door huurders van de Bloemlaan 2 gebruikt worden om zich te vervoeren van en naar het treinstation van Hoofddorp.

Het totaal verhuurbare vloeroppervlakte is 6.361 m2 v.v.o. waarvan op dit moment 1.210 m2 v.v.o. beschikbaar is, verdeeld over de 6de en 7de penthouse verdieping.

Locatie
Dit kantoorgebouw bevindt zich op de uitstekende kantorenlocatie tussen Beukenhorst-West en Beukenhorst-Oost te Hoofddorp. Er zijn verschillende gerenoveerde (inter) nationale bedrijven gevestigd in de buurt van het gebouw zoals Rabobank, Asics, L’Oreal, Siemens, ANWB, Sanoma, Fedex, The Walt Disney, Young Capital, Schneider en Buma. Hiernaast zijn er diverse hotels in de directe nabijheid gelegen die diverse faciliteiten aanbieden, zoals vergaderaccomodaties, restaurants en fitnessruimten.

Bereikbaarheid
Auto
De bereikbaarheid van het kantoorgebouw is uitstekend te noemen met de op-/afrit van de A4/A44 (Amsterdam – den Haag – Rotterdam) en de A5 op slechts enkele autominuten afstand. De luchthaven Schiphol Airport is per auto binnen 10 minuten bereikbaar.

Openbaar vervoer
Het NS station Hoofddorp is gelegen in de nabije omgeving van het gebouw. Busverbinding Zuidtangent heeft daar tevens ook een halte. De Zuidtangent garandeert een goede bereikbaarheid tussen Haarlem (via Schiphol) naar Amsterdam-Zuidoost (lijn 300) en tussen Nieuw-Vennep via Schiphol naar Amsterdam Zuid WTC (lijn 310).

Parkeren
De parkeernorm is 1:48.

€ 1.000,00 per plaats per jaar te vermeerderen met BTW.

Huurprijs
Kantoorruimte
€ 165,- per m² op de 6e verdieping
€ 175,- per m² op de 7e verdieping

Servicekosten
€ 35,- per m² v.v.o. per jaar

Duurzaamheid
Gebouw beschikt over energielabel A.

Opleveringsniveau
Het object zal worden opgeleverd inclusief:
• Representatieve entreehal met vide;
• Een door Frame Offices bemande receptie;
• Aanwezigheid van deelfietsen;
• Dakterras op de 7de verdieping;
• Lunchfaciliteit & koffiekorner
• Liften;
• Aanwezigheid van kwalitatief hoogwaardig glasvezel van provider Uniscape. Hierdoor zijn internetsnelheden tot 10 Gbit per verbinding mogelijk.
• Het gebouw is voorzien van energie monitoring door Progress, waarmee efficiënt energiegebruik kan worden gewaarborgd. Dit kan leiden tot een ca. 20% lager verbruik.
• Fancoil unit systeem t.b.v. verwarmen en koelen;
• Systeemplafonds met inbouw-verlichtingsarmaturen;
• Zonwerende beglazing;
• Luxe sanitaire voorzieningen;
• Pantry per verdieping;
• Fietsenstalling in de kelder.