Resultaten laden ...

Databankweg 26REGUS

60 - 120 m2 kantoorruimte te huur in Amersfoort

Kenmerken

Functie Kantoorruimte
Wijk / Buurt De Hoef-Oost
Bedrijventerrein De Hoef

Kantoorruimte in een bruisende en representatieve omgeving.

Aan de Databankweg 26 te Amersfoort zijn prachtige kantoorkamers beschikbaar vanaf twee tot zestien werkplekken. De kantoorkamers zijn gelegen op de vierde verdieping en middels een dubbele lift te bereiken. De ruimtes zijn compleet afgewerkt, hebben veel daglicht en maken een verzorgde indruk.

De begane grond is ingericht als kloppend hart van dit kantoorcomplex direct aan de A1 en huist gedeelde vergaderruimtes van klein tot groot, een prachtig bedrijfsrestaurant en een bemande receptie. Zorgeloos ondernemen en een overzichtelijke financiële uitgave per maand. Inclusief verbruikskosten, internet en tal van services. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding en een kop koffie.

De kantoorkamers maken deel uit van een levendig en verzorgd kantoorgebouw dat de naam "Data Club Offices" draagt. Hier staat zorgeloos ondernemen centraal. Dat betekent een professionele receptionist om uw gasten te woord te staan, de schoonmaak, diverse voorzieningen en de beveiliging is geregeld. Ook is de veilige IT-infrastructuur van topklasse, heeft u toegang tot printers en scanners. Ondernemers die een kamer huren krijgen een zakelijk adres en kunnen gebruik maken van de zakelijke postservice.

Dit kantoorgebouw ligt op directe zichtlocatie aan de A1. Een ideale locatie waarbij het nationale en internationale snelwegennet uitstekend te bereiken is. Ook is het kantoorgebouw goed met het openbaar vervoer te bereiken. Treinstation Schothorst ligt op 1500 meter afstand.

Wilt u meer weten over deze geweldige kantoorkamers?
Neem dan contact met ons op. Wij bieden u graag een vrijblijvende rondleiding aan op deze locatie. Zo kunt u direct beoordelen of uw bedrijf zich kan huisvesten op een nieuwe plek!

Indeling en voorzieningen
Iedere kamer wordt opgeleverd in de huidige staat, onder meer voorzien van:
• vloerstoffering;
• systeemplafond v.v. verlichtingsarmaturen;
• te openen ramen;
• raambekleding;
• kabelgoten;
• toegang middels tag;
• meubilair in overleg beschikbaar.

Vloeroppervlakte en huurprijs
In dit kantoorgebouw zijn kantoorkamers beschikbaar vanaf circa 7,6 m²:

Parkeren
Op het naastgelegen terrein zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Energielabel
A.

Btw
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Betaling
Huurpenningen en btw per maand vooruit.

Aanvaarding
Per direct.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan