Resultaten laden ...

De entree 99

500 - 3.377 m2 kantoorruimte te huur in Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs € 250 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Amstel III/Bullewijk

Het kantoorgebouw Oval Tower is gelegen aan De Entree 99 te Amsterdam Zuidoost. Het kantoorgebouw kenmerkt zich door de ovale vorm en opvallende gevel en biedt gebruikers een uniek uitzicht over de stad. Het gebouw omvat in totaal een verhuurbaar vloeroppervlakte van 23.593 m² verdeeld over 24 bouwlagen. Oval Tower is gevestigd op de meest hoogwaardige kantoorlocatie van Amsterdam Zuidoost. Het kantoorgebouw heeft een markante entree voorzien van een vide aan de kop van het gebouw grenzend aan de ArenA Boulevard.

Het entreegebied van de Oval Tower is volledig gerenoveerd, waarbij een verticale campus gecreëerd is. Verschillende faciliteiten zijn toegevoegd aan het gebouw, zoals een restaurant, gym, koffiebar, high-tech meetingcenter en een pitchruimte.

Een verticale campus biedt veel verschillende mogelijkheden om te werken met een team, een klantvergadering hosten, een privédiner organiseren, start een workshop en organiseer zelfs een filmavond voor je bedrijf. Verschillende functionaliteiten worden gecombineerd om de aantal beschikbare vierkante meters zo optimaal mogelijk te benutten.

Locatie
De Oval Tower is een landmark in het centrumgebied van Amsterdam Zuidoost. Het object is daarmee gelegen in een verzorgde en zeer goed bereikbare omgeving. Amsterdam Zuidoost beschikt over een grote diversiteit aan voorzieningen. In de directe nabijheid zijn gelegen het Stadion Amsterdam ArenA, de ArenA winkelboulevard, Pathé bioscopen, de AFAS Live, de Ziggo Dome alsmede het winkelcentrum De Amsterdamse Poort. In de directe omgeving bevinden zich de hoofdkantoren en vestigingen van ABN AMRO, ING, BT, Cisco Systems, Bijenkorf, Adidas, Vistra, Huawei en de Universiteit van Amsterdam.

Daarnaast staan er nieuwe ontwikkelingen op de planning. Zo wordt Amstel III ontwikkelt tussen de Amsterdam ArenA en het Amsterdam UMC, onderdeel van een grootstedelijk gebiedsontwikkelingsproject in Zuidoost. Het is samen met de ArenAPoort het derde werkgebied van Amsterdam waar dagelijks maar liefst 26.000 mensen komen werken. Amstel III transformeert de komende jaren van een gebied waar alleen wordt gewerkt in een levendige stadswijk waarin zowel gewoond, gewerkt als gerecreëerd wordt.

Bereikbaarheid
Oval Tower is uitstekend bereikbaar met zowel openbaar als per auto en fiets.

Openbaar vervoer
Het kantoor is gelegen op ca. 5 minuten loopafstand van trein- en metrostation Amsterdam Bijlmer ArenA. Hiervandaan zijn er meerdere intercity verbindingen met o.a. Schiphol, Utrecht CS, Rotterdam CS en vertrekken meerdere metrolijnen.

Per auto
De verbinding met de auto is uitstekend gezien de ligging nabij de A2 (Amsterdam – Utrecht – Eindhoven) en de A9 welke leidt naar de A1 (Amsterdam – Amersfoort – Oldenzaal).

Beschikbare vloeroppervlakte
Het verhuurbare vloeroppervlakte van de Oval Tower is ca. 3.377 m² v.v.o. welke als volgt is verdeeld:

2e verdieping 881 m² v.v.o.
3e verdieping 881 m² v.v.o.
5e verdieping 550 m² v.v.o.
14e verdieping 1.065 m² v.v.o.

Totaal 3.377 m² v.v.o.

Deelverhuur is mogelijk vanaf 500 m².

Beschikbaar
Per direct

Parkeren
De Oval Tower beschikt over een ondergelegen parkeergarage met parkeernorm van 1:100.

De parkeerplaatsen zijn beschikbaar van 7.00 uur tot 19.00 uur van maandag tot en met vrijdag. In geval huurder de parkeerplaatsen buiten deze uren om gebruikt worden hiervoor aanvullende kosten in rekening gebracht (kortparkeerder).

De parkeergarage beschikt over elektrische laadpunten.

Duurzaamheid
Oval Tower beschikt over een energie label A, waardoor het voldoet aan de hoogste duurzaamheidseisen. Hiernaast is de ambitie om een BREEAM Very-Good certificaat te verkrijgen.

Huurprijs
Kantoorruimte
2e & 3e verdieping
€ 250,- per m² v.v.o. per jaar

5e verdieping
€ 255,- per m² per jaar

14e verdieping
€ 260,- per m² per jaar

Parkeren
€ 2.250,- per parkeerplaats per jaar.

De huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten
Circa € 75,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
De kantoorverdiepingen zullen casco gerenoveerd worden opgeleverd o.a. voorzien van:
• Klimaatsysteem eilanden;
• Nieuw systeemplafond met LED-verlichtingsarmaturen;
• Computervloeren;
• Gesausde wanden en kolommen;
• Gerenoveerde sanitaire voorzieningen per verdieping;
• Pantry aansluiting;
• Gedeelde douche faciliteit op -1;
• Receptiediensten;
• Fietsenstalling;
• Koffiebar.

Oval Tower beschikt over de volgende faciliteiten:
• Bedrijfsrestaurant;
• Gym;
• Koffiebar;
• High-tech meetingcenter;
• Presentatie ruimte;
• Gedeelde elektrische fietsen;
• Oval Tower applicatie met informatie over de faciliteiten.

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden.