Resultaten laden ...

De Nieuwe Erven 3

15 - 810 m2 kantoorruimte te huur in Cuijk

Kenmerken

Huurprijs € 40 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Goed
Onderhoud binnen Goed
Wijk / Buurt Heiligenberg en Beijerd en 't Riet
Bedrijventerrein BEYERD EN T RIET

Royaal vrijstaand en multifunctioneel kantoorpand met ruime werk- magazijn- of productieruimte beschikbaar aan de Nieuwe Erven 3 in Cuijk. Het bedrijfspand is gelegen op het bedrijventerrein “de Beijerd en ’t Riet” op een ruime hoeklocatie met voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein. Op enkele minuten van de afslag A73 (Nijmegen – Venlo). Het centrum van Cuijk en NS- station zijn op loopafstand gelegen.

====================

Metrage

Bedrijfspand: circa 235 m²

Kantoorruimte: circa 575 m²

Huurprijs: Vanaf € 40,- excl. BTW per m2 per jaar (afhankelijk van de huurtermijn en metrage)

Wilt u alle beschikbare informatie over dit multifunctioneel kantoorpand ontvangen?

====================

Indeling

Kantoorruimte (circa. 575 m2): entree met elektrische schuifdeur; royale representatieve ontvangstruimte met receptie; toiletgroepen; meerdere kantoorruimtes te huur vanaf 15 m2, gezamenlijke kantine en leeftuin.

Bedrijfsruimte (circa. 235 m2): meerdere kleinere bedrijfsruimtes beschikbaar vanaf 60 m2 met steeds eigen schuifdeur(en).

Algemeen

Het pand beschikt over een eigen alarmsysteem dat per zone in te schakelen is. In het pand zitten meerdere ondernemingen. Flexibele huurbasis en 24 uur per dag te betreden met eigen code(s). Op de Nieuwe Erven 3 te Cuijk dé mogelijkheden als starter of innovatieve onderneming om één of meerdere kantoorunits te betrekken in een representatief gebouw op zichtlocatie. Flexibiliteit in indeling van de unit(s).

Parkeren

Op het verharde buitenterrein rondom het bedrijfspand zijn 28 privé parkeerplaatsen aanwezig. Eventuele extra (gratis) parkeergelegenheid is er in de direct omgeving aanwezig.

Ligging & Bereikbaarheid:

Bereikbaarheid per auto
Het bedrijventerrein De Beijerd en 't Riet ligt op een steenworp afstand van het centrum, nabij de autosnelweg A73, die Nijmegen rechtstreeks verbindt met Venlo en die een directe aansluiting heeft met de autosnelweg A77 naar Duitsland. Aan de noordzijde wordt het terrein omsloten door de Beerseweg; aan de zuidzijde door de Hapsebaan.

Bereikbaarheid per OV
De nieuwe noord-zuidroute op de Beijerd en 't Riet leidt u regelrecht naar de autosnelweg. Direct naast dit bedrijventerrein ligt het NS-station Cuijk aan de Maaslijn. De treinen brengen u vandaar uit in de richtingen Nijmegen en Venlo.

De Beijerd en 't Riet biedt ruimte aan handels-, nijverheids- en industriebedrijven van uiteenlopende aard. Daarnaast vindt u er ambachtelijke en dienstverlenende bedrijven.

Huurcondities

Huurprijs: Vanaf € 40,- excl. BTW per m2 per jaar (afhankelijk van de huurtermijn en metrage)

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige overeenkomst geniet de voorkeur

Aanvaarding: In overleg

Opzegtermijn: 12 maanden

Servicekosten: Niet van toepassing. Huurder beschikt over eigen meters t.b.v. nutsvoorzieningen en zal derhalve zelf overeenkomsten sluiten met de desbetreffende leveranciers.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste presentaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin
van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan