Resultaten laden ...

Industrieweg 40

20 - 650 m2 kantoorruimte te huur in IJsselstein

Kenmerken

Huurprijs € 95 m²/jaar
Functie Kantoorruimte
Onderhoud buiten Uitstekend
Onderhoud binnen Uitstekend
Wijk / Buurt Industrieterrein Lage Dijk
Bedrijventerrein Lage Dijk

Multifunctionele kantoor- en praktijkruimtes zijn beschikbaar op een toplocatie aan de Industrieweg in IJsselstein. In het verzamelgebouw zijn meerdere kantoor- en praktijkruimtes beschikbaar. Op de eerste verdieping van het pand is een zelfstandige kantoorvleugel van circa 650 m² beschikbaar voor huur. Deze vleugel heeft een eigen entree, sanitaire voorzieningen en een pantry. Als u op zoek bent naar kleinere ruimtes, biedt dit complex ook kantoor- en praktijkruimtes variërend van 20 m² tot maximaal 100 m² welke te bereiken zijn via twee entrees. Vanwege de uitstraling en indeling is de unit bij uitstek geschikt voor dienstverlenende bedrijven of bedrijven met een maatschappelijk karakter.

Een groot voordeel van het gebouw is de uitstekende bereikbaarheid. De op- en afritten van de Rijksweg A2 bevinden zich op slechts 3 minuten rijden met de auto. Via de A2 zijn steden zoals Utrecht, Amsterdam en 'sHertogenbosch goed bereikbaar. Het pand is ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer, aangezien de dichtstbijzijnde bushalte zich op slechts enkele meters afstand bevindt.

Metrages (BVO)

Kantoorvleugel van circa 650 m² (met eigen entree en sanitaire voorzieningen)

Units vanaf 20 m2 tot maximaal 100 m2.

Optioneel : Er is een mogelijkheid om kleinere kantoorruimtes te huren vanaf circa 20 m². Voor meer mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Parkeren
In de nabije omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Bestemming
Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het gebouw een "Gemengd” bestemming. Zo zijn bedrijven in de zakelijke dienstverlening toegestaan.

Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

- Airconditioning
- Alarminstallatie
- Brandpreventiemiddelen
- Camerabeveiliging
- Glasvezelverbinding
- Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing
- Internet- telefonieaansluitingen
- Inbel telefoon
- Pantry
- Scheidingswanden
- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Te openen ramen
- Toiletruimte

Huurcondities (ruimte 650 m²)

Huurprijs vanaf: € 95,- per m ² per jaar exclusief btw.

Huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar.

Servicekosten: € 35,- per m² per jaar.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur inclusief BTW.

Huurcondities (ruimtes vanaf 20 m²)

Huurprijs vanaf: € 425,- per maand exclusief btw.

Huurtermijn: In overleg, minimaal 2 jaar.

Servicekosten: € 35,- per m² per jaar.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van twee maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Bijlagen

De aanbieder van dit object heeft een PDF Brochure beschikbaar gesteld.

Vraag brochure aan